Home Alle categorieën Worldwidecampers Kortingscodes

Worldwidecampers Kortingscode

Ontvang exclusieve Worldwidecampers Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Worldwidecampers. Door zo'n Worldwidecampers Korting te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Worldwidecampers Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Worldwidecampers Promotiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 6
  • Deals 44
  • Gratis verzending 0

Met de Worldwidecampers kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Worldwidecampers neemt om een ​​camper op te halen / in te leveren: de ophaal- en afrekenprocedure voor camperverhuur duurt ongeveer twee uur. Wanneer u de camper ophaalt, krijgt u vaak een dvd te zien waarin wordt uitgelegd hoe alles in de camper werkt. U ontvangt ook een uitgebreide handleiding die u tijdens uw camperreis meeneemt. Administratieve handelingen worden uitgevoerd (aanbetaling, registratieformulieren) en wanneer de camper wordt geretourneerd, worden de staat van de camper en mogelijke schade in acht genomen. De camperleverancier controleert ook de inventaris.
U kunt een huisdier meenemen in de worldwidecampers: bij de meeste camperverhuurbedrijven is het niet toegestaan ​​huisdieren mee te nemen in de camper. De Nederlandse verhuurder Coolcampers is een uitzondering op de regel. Soms wordt een uitzondering gemaakt voor hulphonden. Neem contact met hen op zodat zij dit voor u kunnen controleren.
U moet altijd een aanbetaling doen als u uw huurauto bij worldwidecampers afhaalt: elke leverancier heeft een aanbetaling nodig. Het bedrag van de aanbetaling varieert per leverancier. Dit kan een paar duizend euro bedragen. Afhankelijk van de leverancier die u hebt geboekt, wordt een aanbetaling gereserveerd of gedebiteerd van uw creditcard. U hebt dus altijd een creditcard nodig op naam van de hoofdbestuurder. Op de lessor-pagina\'s kunt u de voorwaarden per leverancier bekijken.