Home Alle categorieën Wingman Kortingscodes

Wingman Kortingscode

Ontvang exclusieve Wingman Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 30% onder het Wingman 'Sale'. De Wingman Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Wingman 'Sale'. Ledere keer als jij een Wingman Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Wingman Kortingsbonnen.

  • Alle 3
  • Codes 0
  • Deals 3
  • Gratis verzending 0

Met de Wingman kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wingman maakt zich geen zorgen over betalen en verzenden. Wij zorgen ervoor dat dit veilig gebeurt en dat op zowel het pakket als uw bankafschrift niet duidelijk wordt vermeld dat het wingman is.
Alle producten met een los glijmiddel en combi worden verzonden als een anonieme pakketpost. Deze worden op dezelfde dag verwerkt en verzonden indien besteld voor 22.00 uur. Dhl wordt regelmatig binnen 1 werkdagen bezorgd. Wanneer besteld na 22.00 uur, zal het worden verwerkt en de volgende werkdag worden verzonden. Het wordt regelmatig binnen 1 werkdag na verwerking door dhl geleverd. Alle condoombestellingen tot 24 stuks, zonder los glijmiddel, verzenden we per anonieme envelop en passen daarom door de brievenbus. Ze worden verwerkt en verzonden op dezelfde dag als u 17:00 uur bestelt. Dit wordt regelmatig door postnl binnen 1 werkdag bezorgd. Wanneer besteld na 17:00, wingman, wordt het verwerkt en de volgende werkdag verzonden. Het wordt regelmatig bezorgd door postnl binnen 1 werkdag na verwerking.
U hebt het recht om het contract binnen een termijn van 14 dagen te claimen zonder opgaaf van reden. De wachttijd vervalt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, het goed fysiek ontvangt. Van onze algemene voorwaarden, wingman, die volledig kunnen worden bekeken in de voettekst van deze pagina: u hebt het recht om het contract binnen een periode van 14 dagen te claimen zonder opgaaf van reden. De wachttijd vervalt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, het goed fysiek ontvangt.