Home Alle categorieën Wijnbroeders Kortingscodes

Wijnbroeders Kortingscode

Ontvang exclusieve Wijnbroeders Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Wijnbroeders 'Sale'. De Wijnbroeders Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Wijnbroeders 'Sale'. Ledere keer als jij een Wijnbroeders Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Wijnbroeders Kortingsbonnen.

  • Alle 50
  • Codes 5
  • Deals 45
  • Gratis verzending 2

Met de Wijnbroeders kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

De postnl-chauffeur doet één standaardbezorgpoging. Geen antwoord: het pakket gaat naar het dichtstbijzijnde postnl-afhaalpunt. U wordt altijd op de hoogte gehouden door postnl. U wordt volledig door postnl geïnformeerd over de status van de levering van uw bestelling. Bij wijnbroeders streven we ernaar uw bestelling snel te verzenden. Onze levertijd is gemiddeld tussen de 1 en 3 werkdagen. Bij elke bestelling die u plaatst, ontvangt u informatie over de status van uw bestelling op dat moment. Geleverd artikel (en) zijn op voorraad.
De terugbetaling van het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na de kennisgeving dat u de aankoop annuleert, betaald. De verzendkosten voor de te retourneren producten zijn voor rekening van de consument, die in mindering wordt gebracht op de terugbetaling van de producten. Retourzendingen zijn in alle gevallen voor risico van de koper. Wijnbroeders gebruikt dezelfde betaalmethode die de consument heeft gebruikt voor terugbetaling, tenzij de consument akkoord gaat met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardleveringen van wijnbroeders, hoeft wijnbroeders de extra kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.