Home Alle categorieën Waschbaer Kortingscodes

Waschbaer Kortingscode

Ontvang exclusieve Waschbaer Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 57% onder het Waschbaer 'Sale'. De Waschbaer Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Waschbaer 'Sale'. Ledere keer als jij een Waschbaer Actiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Waschbaer Actiecode.

  • Alle 50
  • Codes 29
  • Deals 21
  • Gratis verzending 11

Met de Waschbaer kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Waschbaer rekent €5,95 aan om een ​​bestelling in te pakken en te verzenden. Voor een bestelling die in gedeelten wordt verzonden, worden verzendkosten slechts eenmaal berekend. Bestellingen worden bij DHL Parcel bezorgd. Als u de voortgang van de levering van uw bestelling wilt volgen, vraagt ​​u de trackingcode voor klantenondersteuning per e-mail aan. U ontvangt het verzendnummer zodra de bestelling is verwerkt. Als er niemand thuis is, laat de bezorger een kaart achter in de brievenbus. De prijzen in onze online winkel zijn bindend. Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van eventuele schijnbare fouten. Alle Waschbär-producten zijn ook verkrijgbaar in andere EU-landen - gebruik onze Duitse winkel http://www.waschbaer.de voor uw bestellingen vanuit het buitenland.
U kunt het contract zonder opgave van redenen beëindigen voor 14 dagen. Na ontvangst van onze Waschbär-producten heeft u nog steeds de mogelijkheid om het contract voor een periode van één maand op te zeggen zonder opgave van redenen. "Waschbär -Triaz": U kunt items vrij overhandigen de retourzending tot een breuk Shop DHL met de woorden terug te keren. Of u kunt contact opnemen met onze klantenservice, beschikbaar op tel. U hoeft geen adres aan te geven in het pakket met artikelen dat moet worden geretourneerd. Natuurlijk kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, maar de kosten zijn voor u.