Home Alle categorieën Walter Wallet Kortingscodes

Walter Wallet Kortingscode

Ontvang exclusieve Walter Wallet Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Walter Wallet. Door zo'n Walter Wallet Actiecode te verzilveren kun je meestal 35% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Walter Wallet Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Walter Wallet Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 13
  • Codes 1
  • Deals 12
  • Gratis verzending 0

Met de Walter Wallet kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij Walter Wallet bieden we gratis bezorging in Nederland aan (tenzij er een kortingscode is). De PORTFOLIO WALTER kan tot 7 kaarten opslaan, inclusief een kaart in reliëf (bijvoorbeeld een creditcard met cijfers en verhoogde letters). Als u meerdere kaarten in reliëf gebruikt, neemt het maximale aantal kaarten af. Er is geen minimum - het mechanisme werkt met een enkele kaart. Blijf het een tijdje gebruiken, het zou na verloop van tijd gladder moeten worden. Als uw portemonnee binnen een jaar na aankoop breekt, kunt u deze retourneren met een aankoopbewijs naar de winkel waar u het hebt gekocht om het te vervangen. Uw dealer zal dan indien nodig contact met ons opnemen.
We zijn ontworpen voor standaard plastic bankkaarten. Kleinere, grotere, beschadigde of gevouwen kaarten kunnen de Walter Wallet slecht doen werken. U hoort een klik terwijl u uw kaarten naar de bodem van de portefeuille duwt, zodat ze volledig in de plastic behuizing worden opgeborgen. Wij worden duurzaam geproduceerd in Nederland met een zeer efficiënt spuitgietsysteem dat het energieverbruik minimaliseert. De vergadering vindt plaats op een sociale werkplek in Bergeyk. Dankzij de intelligente ontwerpoplossingen van onze ontwerpers is het financieel mogelijk om in Nederland te produceren. Er zijn voldoende mogelijkheden om zaken met ons te doen. Stuur een e-mail met uw voorstel naar [email protected] We zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht.