Home Alle categorieën Voetbalreizen Kortingscodes

Voetbalreizen Kortingscode

Ontvang exclusieve Voetbalreizen Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Voetbalreizen. Door zo'n Voetbalreizen Aanbiedingen te verzilveren kun je meestal 25% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Voetbalreizen Korting invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Voetbalreizen Promotiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 14
  • Codes 5
  • Deals 9
  • Gratis verzending 0

Met de Voetbalreizen kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

U kunt uw gewenste voetbalreis boeken op voetbalreizen.com. U kunt ook telefonisch een reis boeken. Een medewerker van Voetbalreizen.com helpt u graag telefonisch. U kunt dan eventueel samen online boeken of tot een specifiek aanbod komen. Online betalen bij Voetbalreizen.com is eenvoudig en veilig. Online betalingen moeten worden gedaan door internetbankieren tijdens het boekingsproces. U moet eventuele volgende betalingen op de boeking tijdig overmaken naar het gecommuniceerde rekeningnummer. Als u vanuit België boekt, kunt u uw boeking alleen betalen via bankoverschrijving, creditcard of contant. Als het spel meer dan 6 weken voor de speldatum wordt geboekt, moet u onmiddellijk 50% van het totale bedrag en 50% uiterlijk 6 weken voorafgaand aan het spel betalen. Als de boeking binnen 6 weken voorafgaand aan de speeldatum wordt gemaakt, moet 100% van de reissom onmiddellijk worden betaald.
Alle pakketten worden aangeboden op basis van het \"reisbureauarrangement\". Daarom kunt u geen btw terugvorderen. In sommige steden moet u als eindgebruiker toeristenbelasting betalen. Dit is afhankelijk van het aantal nachten en de classificatie van het hotel. U moet rekening houden met een bedrag tussen € 1,50 en € 3 per persoon per nacht. Als service checkt Voetbalreizen.com u standaard in voor de vlucht. In de week voor vertrek sturen wij de instapkaarten digitaal naar u toe.