Home Alle categorieën Vimexx Kortingscodes

Vimexx Kortingscode

Ontvang exclusieve Vimexx Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Vimexx. Door zo'n Vimexx Kortingscode te verzilveren kun je meestal 50% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Vimexx Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Vimexx Coupon bovenaan deze pagina.

  • Alle 4
  • Codes 2
  • Deals 2
  • Gratis verzending 0

Met de Vimexx kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wat is een nameserver en hoe kan ik deze veranderen?
Wanneer u begint met het ontwikkelen van een website (of websites), komt u waarschijnlijk vaak de term "nameservers" tegen, maar u weet niet echt wat dit betekent of wat u ermee kunt doen. We leggen u graag uit wat nameservers zijn, wat u ermee kunt doen en hoe u de nameservers van uw domein kunt instellen.
Hoe wijzig ik de afzender e-mail voor een reseller hosting?
Veel resellers willen de juiste informatie verstrekken aan de gebruikers die in het reseller hostingpakket zijn aangemaakt, dit is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Wanneer u een pakket bij ons bestelt, wordt automatisch een gebruikersnaam gegenereerd, die ook zichtbaar is als de afzender van de e-mail bij het maken van nieuwe gebruikers. Om dit te wijzigen, kunt u de volgende instructies volgen. Om het e-mailadres en de naam in directadmin te wijzigen, moet u naar uw directadmin-paneel gaan. Vimexx de link naar dit paneel wordt beschreven in de e-mail die u van ons hebt ontvangen na aankoop van een reseller hostingpakket.
Hoe stel ik een aangepaste directadmin-url in?
Als u een reseller-hostingpakket hebt, kunt u een aangepaste directadmin-url gebruiken. Met deze functie kunt u daarom de aanmeldings-url verbergen die tot ons is herleid. Uw klanten hoeven niet te weten dat ze daadwerkelijk inloggen op ons systeem. Bovendien is het natuurlijk gemakkelijker om te onthouden en met anderen te delen. Vimexx door uw login-url een persoonlijke draai te geven, ziet uw hosting er ook uniek uit voor uw klanten. Per resellerpakket bent u beperkt tot 1 aangepaste directadmin-url. Vimexx de url is altijd een subdomein van een domein dat u beheert.