Home Alle categorieën Videoland Kortingscodes

Videoland Kortingscode

Ontvang exclusieve Videoland Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Videoland 'Sale'. De Videoland Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Videoland 'Sale'. Ledere keer als jij een Videoland Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Videoland Kortingsbonnen.

  • Alle 16
  • Codes 6
  • Deals 10
  • Gratis verzending 0

Met de Videoland kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij Videoland, in het geval u een allereerste verificatietransactie van € 0,01 doet met perfect, creditcard of misschien PayPal, wordt het bankrekeningnummer van u, creditcardnummer en ook PayPal-account overhandigd aan Videoland. Hierna bied je Videoland toestemming om maandelijks € 8,99 van je bankrekening, PayPal-account of creditcard te debiteren na de proefperiode van twee dagen. Na de proefperiode van twee weken wordt Videoland automatisch verlengd tot annulering. U bent nergens voor begaan, omdat u op elk moment kunt stoppen. Als u binnen de proefperiode van u annuleert, worden er geen kosten in rekening gebracht.
Als je eerder een Videoland-lidmaatschap hebt gehad, kun je dit snel weer activeren met behulp van de volgende stappen:
1-Log in met uw eigen persoonlijke inloginformatie op de onze
2-Druk op de knop 'Nu activeren'
3-U wordt dan naar een site gebracht waar u een transactietechniek kunt kiezen. 4- Als de transactie is geslaagd, kunt u Videoland ontvangen!
Bij Videoland, voor € 8,99 per maand, kunt u een onbeperkt aantal series en films van Videoland onbeperkt ontvangen. De eerste 2 dagen zijn gratis. Na deze proefperiode van twee weken wordt het abonnement eenvoudig verlengd tot opzegging. U bent nergens voor begaan, u kunt op elk moment stoppen.