Home Alle categorieën Versvoer Kortingscodes

Versvoer Kortingscode

Ontvang exclusieve Versvoer Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 15% onder het Versvoer 'Sale'. De Versvoer Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Versvoer 'Sale'. Ledere keer als jij een Versvoer Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Versvoer Kortingen.

  • Alle 11
  • Codes 0
  • Deals 11
  • Gratis verzending 0

Met de Versvoer kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Diepgevroren producten per post, wat perfect gaat
Versvoer verzendt al onze diepvriesproducten in speciaal super geïsoleerde verzenddozen. Deze hoogwaardige isolatie houdt de inhoud onder normale omstandigheden 48 uur bevroren. Negentig procent van onze klanten gebruiken deze innovatieve oplossing naar volle tevredenheid. De pakketten worden zo laat mogelijk opgehaald door de postnl-distributie. Versvoer adviseert je om minimaal 10 kilo te bestellen zodat we deze temperatuur kunnen garanderen: voor meer massa blijft alles goed koud: als de inhoud van dit pakket niet voldoet, sturen we je bestelling opnieuw. Als u minder dan 7 kilo nodig heeft, is het raadzaam om een dag te kiezen wanneer u weet dat de postbezorging 's ochtends zal bezorgen. Overweeg ook elke (extra) vertraging als u ervoor kiest om op zaterdag te leveren.
Kan ik iets retourneren?
Als een product niet naar uw smaak is of als u niet zeker bent van de kwaliteit, kunt u het op eigen kosten retourneren. Als u een ingevroren product terugstuurt, zullen we u ook vragen het terug te sturen in het isolatiepakket, zodat het onderweg niet volledig ontdooit en er vocht op alle andere pakketten zit die de postbode ook in zijn bus heeft. U kunt uw pakket van maandag tot donderdag retourneren, omdat pakketten die op vrijdag worden verzonden alleen op maandag aankomen en zeker zijn ontdooid, zodat versvoer niet langer kan onderzoeken wat er mis is met het product. U ontvangt het netto aankoopbedrag terug zodra wij het ontvangen.