Home Alle categorieën Unive Kortingscodes

Unive Kortingscode

Ontvang exclusieve Unive Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Mei 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 80% onder het Unive 'Sale'. De Unive Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Unive 'Sale'. Ledere keer als jij een Unive Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Unive Actiecode.

  • Alle 40
  • Codes 5
  • Deals 35
  • Gratis verzending 0

Met de Unive kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Er zijn verschillende vragen over Unive:
Krijg ik medische zorg in het buitenland vergoed?
De basisverzekering vergoedt de medisch noodzakelijke kosten tijdens uw verblijf in het buitenland tot het bedrag dat u zou ontvangen als u in Nederland zou worden behandeld. Met een ziekteverzekering kunt u ook de buitenlandse diensten van Univé gebruiken.
Hoe kan ik mijn medische kosten declareren?
Online door het versturen van uw notities via My Univé Zorg of via Univé App. U ontvangt dan een terugbetaling waarop het recht heeft binnen 6 werkdagen. Of door het invullen van het formulier in en samen te sturen met de originele facturen voor Univé Verzekeringen, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven.
Welke opties heb ik bij Univé?
De inhoud van de basisverzekering wordt bepaald door de overheid, dus het is voor iedereen hetzelfde. U kunt deze basisverzekering uitbreiden naar Univé Zorg Vrij. Dit geeft u de volledige vrijheid om uw zorgverleners te kiezen en vervolgens kunt u uw zorgkosten bij Univé claimen.
Wie kan zorg verlenen?
We hebben eisen gesteld aan de kwaliteit van alternatieve zorgverleners. Hiervoor werken we samen met erkende toporganisaties. Alleen als u naar een van deze zorgverleners gaat, krijgt u de kosten van uw aanvullende verzekering vergoed. En het moet worden geleverd door een apotheker of een huisarts.
Hoe meld je je aan voor kraamzorg?
Vraag om kraamzorg vóór de 5e maand van uw zwangerschap. Dan weet u zeker dat uw aanvraag op tijd zal worden verwerkt. U kunt zich op twee manieren aanmelden: via het digitale aanvraagformulier of per telefoon op de Univé Kraamzorglijn: 0800 899 80 99 (gratis).