Home Alle categorieën Tuinposteropmaat Kortingscodes

Tuinposteropmaat Kortingscode

Ontvang exclusieve Tuinposteropmaat Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Tuinposteropmaat. Door zo'n Tuinposteropmaat Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 85% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Tuinposteropmaat Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Tuinposteropmaat Actiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 51
  • Codes 1
  • Deals 50
  • Gratis verzending 0

Met de Tuinposteropmaat kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Kan ik een dringende bestelling plaatsen?
Ja, het is mogelijk! Bij het afrekenen kiest u voor de optie 'spoedbestelling'. U betaalt 20% extra op de totale kosten. Als wij uw bestelling en betaling voor 14:00 uur hebben ontvangen, wordt deze de volgende dag verzonden! Is je canvas groter dan 160 cm breed of hoog, dan hebben we een werkdag langer nodig om het te verzenden.
Wat als u achteraf niet kunt betalen?
Als de betaling achteraf niet lukt, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze andere betaalmethoden: Ideaal, pauselijk, via overschrijving.
Wat zijn de levertijden van uw andere fotoproducten?
Wilt u één van onze mooie fotocadeaus bestellen? Dan wordt deze binnen 2 werkdagen naar u opgestuurd.
Wat kost een tuinposter?
De prijs van een tuinposter is afhankelijk van het formaat en ophangsysteem dat u kiest. U heeft al een tuinposter voor € 9,95! Voor alle informatie over onze tuindekens, ophangsystemen en prijzen.
Ik heb geen orderbevestiging ontvangen?
Heeft u een bestelling geplaatst bij TuinPosterOpMaat, dan ontvangt u direct een orderbevestiging van ons. Heeft u de e-mail met de orderbevestiging niet ontvangen? De bevestigingsmail is waarschijnlijk in uw Spambox terechtgekomen (Junk Email).