Home Alle categorieën Trendoz Kortingscodes

Trendoz Kortingscode

Ontvang exclusieve Trendoz Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - November 2020

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 30% onder het Trendoz 'Sale'. De Trendoz Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Trendoz 'Sale'. Ledere keer als jij een Trendoz Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Trendoz Promotiecode.

  • Alle 5
  • Codes 0
  • Deals 5
  • Gratis verzending 1

Met de Trendoz kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij de trendoz, als u voor 15.00 uur bestelt en betaalt. de artikelen worden doordeweeks de volgende dag geleverd. De verwachte extra levertijd staat vermeld in het betreffende artikel. U moet deze levertijd toevoegen aan de levertijd voor het betreffende land. U ontvangt ook een e-mail zodra uw bestelling is verpakt en verzonden. In deze e-mail vindt u een track en trace code. Hiermee kunt u de verwachte levertijd opvragen. Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij € 3,99 verzendkosten. Verzending is gratis vanaf € 199,00. Voor rembourskosten rekenen wij € 11,95 rembourskosten, samen met € 3,99 verzendkosten. Naast de normale verzendkosten betaalt u geen extra kosten voor levering aan een servicepunt.
Bij trendoz is de levertijd afhankelijk van de koerier. U kunt de status van uw bestelling raadplegen via onze pagina met de status van de bestelling. Op deze pagina kunt u ook de track en trace code vinden als deze beschikbaar is. Deze informatie is ook te vinden in de "Verzendbevestiging" die we verzenden. Als uw bestelling per pakketpost is verzonden, kunt u de track en trace-code vinden op onze bestelstatuspagina. U kunt de code ook vinden in de "Verzendbevestiging" die we per e-mail hebben verzonden. Als uw bestelling per brief is verzonden, ontvangt u geen track en trace code.