Home Alle categorieën Traveltroef Kortingscodes

Traveltroef Actiecode

Ontvang exclusieve Traveltroef Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Traveltroef. Door zo'n Traveltroef Kortingscode te verzilveren kun je meestal 60% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Traveltroef Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Traveltroef Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 9
  • Codes 1
  • Deals 8
  • Gratis verzending 0

Met de Traveltroef kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Er zijn enkele vragen over Traveltroef:
Mijn reis wordt gehouden door een buitenlandse reisorganisatie. Past dit ook in de ANVR / SGR?
Nee, buitenlandse reisorganisaties passen hun eigen voorwaarden toe. Omdat ze niet in Nederland zijn gevestigd, is het niet mogelijk om lid te worden van ANVR en SGR. Dit is alleen voor Nederlandse reisorganisaties.
Welke reis- en boekingsvoorwaarden zijn van toepassing?
De reisvoorwaarden en de ANVR-reservering en de algemene reisvoorwaarden van Traveltroef zijn van toepassing op uw geboekte reis met Traveltroef, tenzij anders aangegeven.
Is het een applicatie-verbinding?
Ja Het is erg belangrijk om te weten dat wanneer we u een reisverzoek sturen, dit verzoek verplicht is. U moet wachten totdat we op uw verzoek hebben geantwoord en als het verzoek is goedgekeurd, is er een definitieve reservering en zijn de algemene voorwaarden van het relevante reisbedrijf van toepassing.
Heb ik een paspoort of identiteitskaart nodig?
Wanneer u uit uw land van bestemming terugkeert, moet uw paspoort nog steeds geldig zijn. Voor Egypte is zijn paspoort nog steeds geldig zes maanden na zijn terugkeer en naar Cyprus en Turkije, drie maanden na zijn terugkeer. Met de Nederlandse identiteitskaart (NIK) kunt u reizen naar alle landen die lid zijn van de Europese Unie.