Home Alle categorieën Toplenzen Kortingscodes

Toplenzen Kortingscode

Ontvang exclusieve Toplenzen Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Toplenzen. Door zo'n Toplenzen Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 60% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Toplenzen Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Toplenzen Coupon bovenaan deze pagina.

  • Alle 5
  • Codes 2
  • Deals 3
  • Gratis verzending 0

Met de Toplenzen kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Is het verstandig om (andere) lenzen zoals deze te bestellen?
Het is niet verstandig om gewoon andere lenzen te bestellen. Bij contactlenzen is niet alleen de juiste sterkte belangrijk, maar ook de juiste pasvorm (radius en diameter). Bovendien zijn niet alle materialen van de lenzen even comfortabel voor iedereen. Het is mogelijk dat u klachten krijgt als u hier geen rekening mee houdt. Het is verstandig om eerst nieuwe lenzen te laten monteren bij een opticien, voordat u gewoon andere lenzen bestelt.
Wat is de draagtijd van Acuvue lenzen?
Acuvue kan zowel gebruikt worden als 2-weekse lens, waarbij de lens elke avond wordt verwijderd en schoongemaakt, als als weeklens, waarbij u de lens dag en nacht draagt. Het is aan te raden om Acuvue-objectieven als 2-weekse lens te dragen, maar volg altijd de instructies van uw optometrist.
Wat zijn de Hydrogel lenzen?
Het materiaal van siliconen hydrogel lenzen (ook wel dag- en nachtlenzen genoemd) zorgt voor extra zuurstof door het hoornvlies. Hierdoor is het comfort bij lange draagtijden groter. Siliconen hydrogel lenzen kunnen gedragen worden na advies van een contactlensspecialist.
Levert Toplenzen originele producten bij mijn bestelling?
U ontvangt altijd originele producten van ons. Medische producten zoals contactlenzen zijn altijd identiek, ongeacht wie ze verkoopt. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u altijd precies dezelfde contactlenzen van Toplenzen.nl krijgt als bij uw opticien. Vergeleken met de opticien krijgt u de lenzen echter goedkoper, sneller en gemakkelijker.