Home Alle categorieën Tix Kortingscodes

Tix Kortingscode

Ontvang exclusieve Tix Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Tix. Door zo'n Tix Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 30% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Tix Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Tix Actiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 21
  • Codes 7
  • Deals 14
  • Gratis verzending 0

Met de Tix kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Kan ik mijn ticket annuleren?
Het is vaak mogelijk om uw ticket te annuleren. Helaas krijg je bijna nooit een terugbetaling van de luchtvaartmaatschappij als je annuleert. Indien beschikbaar, vindt u de annuleringsvoorwaarden (inclusief de geschatte kosten) in uw ticket e-mail en op Tix.
LET OP: Goedkope boekingen kunnen nooit geannuleerd worden. Ook wordt er nooit een terugbetaling van de luchtvaartmaatschappij gedaan.
Ik wil mijn ticket(s) wijzigen
Veel tickets kunnen niet worden gewijzigd (omdat de luchtvaartmaatschappij dit niet toestaat). Als een wijziging is toegestaan, geldt het volgende: hoe goedkoper uw ticket, hoe duurder de wijziging. Bij een wijziging berekent de luchtvaartmaatschappij altijd twee kosten:
Vaste wijzigingskosten
Variabel tariefverschil
De luchtvaartmaatschappij heeft mijn vertrektijden gewijzigd. Wat nu?
Soms gebeurt het dat de luchtvaartmaatschappij uw vertrektijden wijzigt. Dit komt vaak door wijzigingen in de dienstregeling van de luchtvaartmaatschappij. Wij vinden dit erg vervelend, maar hebben hier helaas geen invloed op. Zodra de luchtvaartmaatschappij de wijziging heeft doorgevoerd, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Volg altijd de instructies in onze e-mail(s).