Home Alle categorieën Theorie Kortingscodes

Theorie Kortingscode

Ontvang exclusieve Theorie Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Theorie. Door zo'n Theorie Kortingscode te verzilveren kun je meestal 20% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Theorie Korting invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Theorie Promotiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 12
  • Codes 5
  • Deals 7
  • Gratis verzending 0

Met de Theorie kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Met Theori heeft u de keuze om een ​​code aan te schaffen met een geldigheid van één dag tot één maand. Op de examenpagina kunt u ook doorklikken naar onze promotiepakketten. U kunt hiervoor betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Na betaling ontvang je direct een code (ook op je e-mail) waarmee je de examens kunt starten. Gezien de aard van onze diensten kunt u ze helaas niet retourneren of ruilen. Nadat u op de knop "Onderzoek starten" hebt geklikt, hebt u ons product afgenomen en kunnen we het niet meer retourneren. Houd er rekening mee dat de examens onmiddellijk beginnen zodra het pakket is afgenomen en daarom wordt afgezien van het herroepingsrecht.
Binnen Theori-examens krijg je exact hetzelfde soort vragen als bij het CBR. U kunt net zoveel fouten maken als de officiële CBR-examens. U ontvangt 65 vragen tijdens de auto-examens, waaronder 25 gevarenperceptie, 30 lijnvragen en 10 inzichtsvragen. Voor het bromfiets- en motorfietsexamen krijg je 50 vragen per examen, wat een mix is ​​tussen controle- en inzichtsvragen.