Home Alle categorieën Tassen4Jou Kortingscodes

Tassen4Jou Kortingscode

Ontvang exclusieve Tassen4Jou Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Tassen4Jou. Door zo'n Tassen4Jou Kortingscode te verzilveren kun je meestal 30% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Tassen4Jou Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Tassen4Jou Coupon bovenaan deze pagina.

  • Alle 11
  • Codes 6
  • Deals 5
  • Gratis verzending 2

Met de Tassen4Jou kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Komt terug:
Service is onze prioriteit en we zijn alleen tevreden als u tevreden bent. Mocht het gebeuren dat u iets koopt waar u eigenlijk een andere verwachting van had, dan is het voor ons geen probleem om uw geld om te wisselen of terug te krijgen. Geen moeilijke vragen, geen gedoe.
Wat we vragen:
U kunt het artikel alleen binnen 14 dagen retourneren of ruilen, tenzij het artikel gebreken heeft die onder de garantie vallen. Retourneren vanuit Nederland is gratis via ons antwoordnummer. Voor een retourzending vanuit het buitenland, zoals België, Duitsland of een ander land, gelden andere retourvoorwaarden. Het is niet mogelijk om vanuit deze landen een retourzending naar een antwoordnummer te sturen.
Verzending:
Verzending vindt altijd plaats via PostNL pakket en is altijd traceerbaar via track & trace. Dit kan naar uw huisadres, uw werk of naar een afhaalpunt van PostNL zijn. Wij streven ernaar om het pakket via afterpay te versturen binnen 24 uur na ontvangst of goedkeuring van de betaling.
Tassenwinkel biedt u de volgende betaalmogelijkheden:
Betalen met Belfius, betalen met Kbc, betalen met After pay, betalen met Home pay, betalen met Bank, betalen met Bancontact, betalen met maestro, betalen met American Express.