Home Alle categorieën Tandartsplein Kortingscodes

Tandartsplein Kortingscode

Ontvang exclusieve Tandartsplein Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Tandartsplein 'Sale'. De Tandartsplein Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Tandartsplein 'Sale'. Ledere keer als jij een Tandartsplein Korting invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Tandartsplein Korting.

  • Alle 31
  • Codes 7
  • Deals 24
  • Gratis verzending 2

Met de Tandartsplein kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Tandartsplein biedt extra opties voor bezorging van uw pakket in Nederland. Avondlevering bij PostNL en bezorging dezelfde dag bij Trunks. We verzenden uw bestelling in een pakket of mailboxenvelop. Het hangt af van de grootte van uw bestelling. Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een e-mail met tracks en de trackingcode. PostNL biedt het pakket minimaal één keer aan op het adres dat u opgeeft. Als u niet thuis bent, laat de bezorger een bericht achter wanneer hij of zij terugkomt of een afhaalbericht. Hiermee bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. De dichtstbijzijnde ophaalpunten in het pakket worden weergegeven op basis van uw postcode. Je hebt 14 dagen om je pakketpakket op te halen. Na deze 14 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.
Betaling is mogelijk met Visa of Mastercard. Er zijn geen extra kosten. Uw creditcard wordt belast wanneer de producten bij u worden afgeleverd. Het is mogelijk om het openstaande bedrag zelf over te maken zonder iDEAL. Met Klarna krijg je eerst de producten thuis. Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een factuur per e-mail met instructies voor betaling. We behouden ons het recht voor om u deze betaalmethode niet aan te bieden zonder opgave van redenen. U kunt het contract binnen 30 dagen opzeggen zonder opgave van redenen.