Home Alle categorieën T Mobile Kortingscodes

T Mobile Kortingscode

Ontvang exclusieve T Mobile Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 85% onder het T Mobile 'Sale'. De T Mobile Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de T Mobile 'Sale'. Ledere keer als jij een T Mobile Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste T Mobile Actiecode.

  • Alle 50
  • Codes 5
  • Deals 45
  • Gratis verzending 0

Met de T Mobile kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

WAT IS UW RETOURBELEID?
Bij tmobile, om een ​​terugbetaling te ontvangen of om een ​​apparaat of accessoire (minder kortingen of kortingen) uit te wisselen, of om uw service te annuleren, retourneert u uw apparaat of accessoire in de originele verpakking met alle originele inhoud onbeschadigd en in goede staat zonder materiaal wijzigingen aan de hardware of software van het Apparaat aan een T-Mobile-winkel binnen 14 dagen na de aankoop- of leasedatum van het oorspronkelijke Apparaat of accessoire. U moet mogelijk een restocking fee betalen. De herbevoorradingskosten bedragen $ 75 voor geavanceerde, op gegevens gerichte apparaten die zijn ontworpen voor surfen op het web (bijvoorbeeld tablets, netbooks); de restocking fee is $ 50 voor "smart phone" en "wearable devices" met sim-kaarten, dat zijn high-end telefoons en draagbare apparaten die zijn ontworpen voor gebruik op het web en sociale media als aanvulling op standaard telefoonfuncties zoals spraak- en sms-berichten; en voor alle andere apparaten is de aanvulling kost $ 25.
KRIJG IK EEN TERUGBETALING NA RETOURZENDING?
Voor een terugbetaling, om een ​​apparaat of accessoire in te ruilen of om een ​​upgradeservice te annuleren, moet u uw apparaat of accessoire retourneren binnen 20 kalenderdagen na de datum waarop u uw bestelling hebt ontvangen. Gedurende deze periode kunt u uw Apparaat of accessoire retourneren of vervangen, of de activering van uw upgradeservice om welke reden dan ook annuleren.