Home Alle categorieën Swarovski Kortingscodes

Swarovski Kortingscode

Ontvang exclusieve Swarovski Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - November 2020

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Swarovski 'Sale'. De Swarovski Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Swarovski 'Sale'. Ledere keer als jij een Swarovski Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Swarovski Kortingsbonnen.

  • Alle 4
  • Codes 0
  • Deals 4
  • Gratis verzending 0

Met de Swarovski kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Swarovski zorgt ervoor dat gekochte artikelen snel naar kopers worden gestuurd. Bestelde goederen worden doorgaans binnen 5-7 werkdagen geleverd op het afleveradres dat is opgegeven door ons gecontracteerde distributieprogramma, op de werkdag na uw bestelling. Vergeet niet om een ​​extra levertijd van 2-3 werkdagen of weken te voorzien voor op maat gemaakte producten. Onze vakanties, waarvoor geen bestellingen worden voorbereid, vind je in de online winkel van de Assistent. Op uw verzoek zal de winkel initiatieven nemen om producten binnen een bepaalde tijd af te leveren, maar meestal is het niet in staat bindende beloftes te doen. Zolang de prijs niet volledig is betaald, blijven de producten ons eigendom.
De investeringskosten in gekochte producten zijn bedankt na het plaatsen van de aankoop door Swarovski Crystal Online. De organisatie heeft verschillende betalingsopties gebruikt voor het gemak van consumenten, daarom kunnen kopers beslissen over betaling, gezien de mogelijkheid dat ze de meest voorkomende zijn. betaling kan geschieden per creditcard of op rekening.
Voor speciale bestellingen biedt Swarovski deze mogelijkheid door vooraf te betalen. Uw bestelling wordt klaargemaakt na ontvangst van een betaling op onze bankrekening. De hoeveelheid moet onmiddellijk worden betaald. Als het transactiebedrag niet binnen zeven werkdagen na ontvangst van de aankoopbevestiging op onze rekening is bijgeschreven, heeft Swarovski het recht om uw bestelling te behouden.