Home Alle categorieën Stena Line Kortingscodes

Stena Line Actiecode

Ontvang exclusieve Stena Line Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Stena Line. Door zo'n Stena Line Korting te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Stena Line Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Stena Line Promotiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 10
  • Codes 0
  • Deals 10
  • Gratis verzending 0

Met de Stena Line kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

WAAROM WORDT DE OPTIE POSTPAY NIET WEERGEGEVEN IN DE BETALINGSOPTIES?
Als u binnen 7 dagen voor de vertrek datum reserveert, is het niet mogelijk om de optie te kiezen om later te betalen. Dit is ook het geval bij het boeken van sommige producten. De optie is alleen van toepassing op producten die binnen de gestelde termijn volledig kunnen worden geannuleerd.

ZIJN ER EISEN VOOR HET NEMEN VAN BAGAGE?
Aan boord Stena Line Ferries slechts één stuk handbagage per passagier is toegestaan in de passagiers kamers. Voetpassagiers mogen maximaal 2 extra stukken bagage meenemen tot 20 kg. Deze bagage wordt gecontroleerd op de dag van vertrek, tenzij u de hut heeft geboekt. Als er een hut is geboekt, moet de bagage in de cabine liggen. Auto passagiers moeten andere bagage achterlaten in het voertuig. De auto decks zullen tijdens de overtocht worden verjaard. Stena Line heeft het recht om extra toegestane bagage te vragen.

HOE KAN IK EEN BOEKING WIJZIGEN/ANNULEREN? EN ZIJN ER KOSTEN MEE GEMOEID?
Verander uw boeking zelf online en bespaar €7,50 op servicekosten. U een boeking wijzigen door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren op de pagina \' mijn Stena Line \'. U ziet dan een overzicht van de boekingen die u heeft gedaan. Retour boekingen waarvoor de heenreis al heeft plaatsgevonden, kunnen niet online worden gewijzigd. Met de introductie van de Economy-, flexi-en Premium-tarieven kunnen extra kosten in rekening worden gebracht op 3 manieren in het geval van een wijziging.