Home Alle categorieën Staatsloterij Kortingscodes

Staatsloterij Kortingscode

Ontvang exclusieve Staatsloterij Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Staatsloterij. Door zo'n Staatsloterij Kortingscode te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Staatsloterij Kortingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Staatsloterij Coupon bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 0
  • Deals 50
  • Gratis verzending 0

Met de Staatsloterij kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Hoe kan ik mijn prijs ontvangen als ik online of met een abonnement speel?
Als u uw ticket online bij de "Staatsloterij" heeft gekocht, wordt het, afhankelijk van uw instellingen, in uw portemonnee gestort of op uw bankrekening gestort. Uit uw portemonnee kunt u er ook voor kiezen om het saldo op uw bankrekening te laten storten. Ga in de portemonnee en kies "betalen".
Ik heb mijn lotnummers niet gekregen. Wat is het nu weer?
Als u nog geen e-mail van ons hebt ontvangen, kunt u nog steeds uw lotnummers vinden in mijn staatsloterij. Daar vindt u uw ticketnummer onder de tab "komende trekking". Als u geen Nederlandse loterij-account heeft, kunt u uw lotnummers aanvragen bij onze klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800-0231303. Hier kunt u direct controleren waarom u uw lotnummers niet heeft ontvangen.
Hoe worden de XL-prijzen getrokken in de staatsloterij?
De XL-prijzen worden getrokken uit alle staatsloterijkaartjes die in de respectieve trekkingstreek worden verkocht. Deze zijn apart aangegeven in het tekenresultaat. XL prijzen worden betaald bij betaling van de XL optie. Als er een prijs valt op een ticket waarvoor de XL-optie niet is betaald, wordt de prijs niet betaald. Het prijzengeld gaat dan terug naar de XL-jackpot. Het XL-kitje is onafhankelijk van het katje van de gewone loting.