Home Alle categorieën Speelgoeddirect Kortingscodes

Speelgoeddirect Kortingscode

Ontvang exclusieve Speelgoeddirect Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Speelgoeddirect 'Sale'. De Speelgoeddirect Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Speelgoeddirect 'Sale'. Ledere keer als jij een Speelgoeddirect Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Speelgoeddirect Actiecode.

  • Alle 50
  • Codes 6
  • Deals 44
  • Gratis verzending 1

Met de Speelgoeddirect kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Speelgoeddirect.nl geeft voor elk artikel een indicatieve levertijd aan. Als uw bestelling bij ons is verwerkt, ontvangt u een melding per e-mail wanneer de bestelling is verzonden. Wanneer meerdere artikelen met verschillende levertijden bij een bestelling worden besteld, is in het algemeen de levertijd van toepassing die het langst duurt. We kunnen ook besluiten dit in gedeelten te verzenden, waarbij u geen extra verzendkosten betaalt. Bestellingen vanaf € 50 * of meer worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 50 betaal je € 6,95 verzendkosten. Voor zendingen naar België gelden standaard € 10,00 verzendkosten, waarbij een extra prijs kan worden aangerekend afhankelijk van het gewicht van de bestelling. Voor bestellingen naar het buitenland (buiten Nederland en België) kunt u een offerte aanvragen voor de verzendkosten.
speelgoeddirect heeft verschillende betalingsopties zoals directe betaalmethoden (creditcard / bankpas, Paypal) en indirecte methoden zoals bankoverschrijving, bankpas en rekeningsaldo, zodat u de meest comfortabele voor u kunt gebruiken. U kunt uw bestelling annuleren zolang de bestelling nog niet is verwerkt / verzonden. Het annuleren van uw bestelling is gratis. Zonder opgaaf van reden kunt u uw aankoop binnen 14 dagen annuleren volgens het herroepingsrecht of de wet van koop op afstand.