Home Alle categorieën Snowrental Kortingscodes

Snowrental Kortingscode

Ontvang exclusieve Snowrental Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juli 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 65% onder het Snowrental 'Sale'. De Snowrental Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Snowrental 'Sale'. Ledere keer als jij een Snowrental Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Snowrental Kortingsbonnen.

  • Alle 30
  • Codes 5
  • Deals 25
  • Gratis verzending 0

Met de Snowrental kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Komt er wintersport aan? Huur uw ski's snel online op Snowrental.nl en bespaar tot 50% in vergelijking met de verkoopprijzen in de skigebieden, afhankelijk van de datum en bestemming.
In het geval dat het skigebied dat normaal toegankelijk is vanaf de verhuurlocatie van de uitrusting volledig is gesloten, en alleen in dit geval, worden de betreffende huurdagen terugbetaald op vertoon van een schriftelijk bewijs afgegeven door de liftmaatschappij van het resort.
In dat geval wordt de terugbetaling uitgevoerd door het tegoed van de bankkaart die voor de transactie is gebruikt, of door een bankcheque als de klant heeft betaald met een bankcheque, of een tegoed op de PayPal- of Adyen-account als de klant heeft betaald via PayPal of Adyen.
Informatie over de 7e dag gratis:
De aanbieding geldt alleen voor de bestemming Frankrijk.
De aanbieding geldt voor alle verblijven van 6 dagen en meer en geeft recht op een volledige dag van materiaalverhuur op aanvraag in de winkel.
De 7e vrije dag moet worden aangevraagd bij het ophalen van de apparatuur. Elk verzoek dat na het verzamelen wordt gedaan, heeft tot gevolg dat het aanbod ongeldig wordt.
Het aanbod betreft dezelfde uitrusting als die gehuurd op www.snowrental.com die op de omruilbon staat.
In het geval van een breuk / diefstalgarantie bij het boeken van de apparatuur op www.snowrental.com, is dit van toepassing op de 7e vrije dag.