Home Alle categorieën Sloffen Webshop Kortingscodes

Sloffen Webshop Kortingscode

Ontvang exclusieve Sloffen Webshop Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 70% onder het Sloffen Webshop 'Sale'. De Sloffen Webshop Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Sloffen Webshop 'Sale'. Ledere keer als jij een Sloffen Webshop Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Sloffen Webshop Promotiecode.

  • Alle 23
  • Codes 4
  • Deals 19
  • Gratis verzending 2

Met de Sloffen Webshop kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Wat is uw levertijd bij sloffen webshop?
Nederland Items direct beschikbaar Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt en betaalt, worden de artikelen de volgende dag geleverd. Items met een langere levertijd. De verwachte extra levertijd staat vermeld in het betreffende artikel.
België Items direct beschikbaar
Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt en betaalt, wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd. Items met een langere levertijd. De verwachte extra levertijd staat vermeld in het betreffende artikel.
Andere landen Items direct beschikbaar
Klik op de volgende link om levertijden in het buitenland aan te vragen: Levertijd en verzendkosten in het buitenland
Let op: levertijd kan worden vertraagd door de lokale douane!
Wanneer ontvang ik mijn bestelling bij sloffen webshop?
U kunt de huidige status van uw bestelling controleren via de pagina met de status van de bestelling.
U ontvangt ook een e-mail zodra uw bestelling is verpakt en verzonden. In deze e-mail vindt u een track en trace code. Met deze code kunt u de verwachte levertijd opvragen.
Let op: als uw bestelling per brief is verzonden, ontvangt u geen trackingcode.
Tip: als u een track en trace-code ontvangt, kunt u deze ook toevoegen aan de gratis postnl-app. Met deze app kunt u uw pakket gemakkelijker volgen en kunt u meestal de bezorglocatie of -tijd wijzigen als u de bezorger hebt gemist.
Ik verwachtte mijn bestelling, maar heb deze nog niet ontvangen?
Sloffen webshop spijt ons dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. U kunt de huidige status van uw bestelling vinden op onze bestelstatuspagina. Op deze pagina kunt u zien welke koerier uw bestelling heeft verzonden en vindt u ook de track en trace code als deze beschikbaar is.