Home Alle categorieën Santino Kortingscodes

Santino Kortingscode

Ontvang exclusieve Santino Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juli 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 60% onder het Santino 'Sale'. De Santino Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Santino 'Sale'. Ledere keer als jij een Santino Kortingsbon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Santino Actiecode.

 • Alle 3
 • Codes 1
 • Deals 2
 • Gratis verzending 0
 • CODE
 • ACTIE
 • ACTIE

  Santino Sale: Tot 60% Korting

  Eindigt op 30-7-21
 • Santino veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

  • Hoeveel kost de verzending van Santino?

   Met normale zending levert Santino gratis in Nederland , naar België en Luxamburg als de bestelling boven € 350,00 ;. De bestelling tussen € 0,01 - € 50,- betaal je € 5,95; de bestelling tussen € 50,00 - € 350,00, betaal je € 13,95 . Met express bovenstaande verzendkosten plus €15.75. Per expres is mogelijk op één adres in de Beneluxo op de eerstvolgende werkdag vóór 12:00 uur. Buiten de Benelux meoet u eerst aanvragen via de customer service.Als u bestelt vóór 15.00 uur, verwerkt en Santino uw bestelling op dezelfde dag.

  • Is er aanbieding voor het bestellen bij Santino?

   Bij het bestellen via website wordt voorrang gehandeld door Santino . U kan 2% korting ontvangen. Bestellingen kunnen 24/7 worden geplaatst per e-mail of via de webshop. Per e-mail moet u artikel nummer en bij voorkeur in PDF aangeleverd dienen bij het bestellen.

  • Is er groothandel bij Santino?

   Santino heeft twee doelgroepen: casual bedrijfskleding en promotioneel textiel. Uit voorraad is zeer brede textielassortiment direct leverbaar in heel Europa. Dat is kracht van Santino . Voor promotionele doeleinden is deze collectie ideaal én basis voor jouw bedrijfskleding. Zij levert alleen aan een dealernetwerk of wederverkopers. Neem contact op met de klantenservice in jouw regio om meer informatie over verkooppunten te krijgen.

  • Wat is de garantie van Santino ?

   Santino garandeert dat na levering de producten een gebruiksduur hebben van zes maanden behalve volgende situatie:normale slijtage;/omstandigheden van buiten afkomen;/wijziging van de producten;/onoordeelkundig/abnormaal gebruik.Als deze gebreken binnen de garantie vallen,constateert Santino en zij zal voor kosteloos zorgdragen naar keuze - herstel of vervanging of vergoeding.

  • Hoe gebruik ik mijn Santino kortingscode online?

   Santino kan u een extra korting aanbieden voor uw aankopen, hier kunt u zien hoe u deze kunt verzilveren: kopieer eerst uw Santino Kortingscode en begin zoals gewoonlijk op de website te winkelen. Nadat u klaar bent met winkelen en naar de afrekenpagina gaat, scant u naar het vakje met de kortingscode en plakt u de Santino Actiecode die u eerder hebt gekopieerd. Vergeet niet te bevestigen of de totale prijs van uw Santino-bestelling is gewijzigd voordat u definitief afrekent.

  • Kan ik de kortingscodes van Santino combineren?

   U kunt altijd Santino kortingscodes vinden. Het duurt slechts enkele seconden en je krijgt veel speciale Actiecode met verschillende soorten. Helaas staat Santino het stapelen van Coupon niet toe en kost het slechts ÉÉN Santino Kortingscode per transactie. Maar als je apart koopt, kun je misschien Santino Actiecode gebruiken die je momenteel bezit.

  • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Santino?

   Ja. Je kunt veel kortingscodes van Santino gratis gebruiken en je hoeft je geen zorgen te maken dat er een beperking is om gebruik te maken van de code bij je eerste bestelling bij Santino. U kunt dus zien dat dit zeker een speciale service van Santino voor u is.

  • Heeft Santino werkende kortingscodes?

   Ja. Er worden nu veel verschillende soorten Santino Kortingscode met verschillende kortingen aangeboden op Kortingencodes.com. Om specifieker te zijn, die nuttige Actiecode kunnen worden verkregen nadat u Kortingencodes.com hebt geopend. Voer de Santino in die u nodig hebt in het zoekvak en nadat u naar de nieuwe pagina bent gegaan, wordt een lijst met Santino Coupon met verschillende soorten kortingen voor u getoond. Kies gewoon degene die het meest kosteneffectief zijn en bezoek de santino.nl om ze toe te passen!