Home Alle categorieën Probrace Kortingscodes

Probrace Kortingscode

Ontvang exclusieve Probrace Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Probrace 'Sale'. De Probrace Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Probrace 'Sale'. Ledere keer als jij een Probrace Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Probrace Promotiecode.

  • Alle 50
  • Codes 25
  • Deals 25
  • Gratis verzending 0

Met de Probrace kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Uw bestelling wordt standaard verzonden via PostNL. Als het u lukt om uw bestelling in een brievenbuspakket te verzenden, doen wij dit voor u. Op deze manier hoef je niet thuis te blijven! Aandacht! De levertijd kan daarom met 1 tot 2 werkdagen worden vertraagd. Als uw bestelling te groot is om via een brievenbuspakket te worden verzonden, sturen we deze als pakketitem. Als u uw bestelling dringend nodig heeft, kies dan altijd voor verzending per pakket. Zodra uw pakket klaar is voor verzending, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-code, zodat u uw pakket gemakkelijk kunt volgen.
Ben je niet thuis wanneer je pakket wordt afgeleverd? Dan probeert PostNL het pakket standaard bij uw directe buren te bezorgen. Zal dit ook niet werken? Dan laat de bezorger van PostNL u een bericht achter. Hier vindt u een \'niet-thuiscode\': met deze code kunt u op dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven. waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen. Raadpleeg de PostNL-website voor meer informatie. ProBrace probeert bestellingen binnen Nederland binnen 1 werkdag te bezorgen. Dit is afhankelijk van de betaalmethode die u kiest. Wij hanteren het beleid \'op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen geleverd\'. De exacte levertijden worden echter voor elk product apart vermeld.
Retour / afkoelingsperiode
Met ProBrace heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om het product zonder opgave van redenen te retourneren, te beginnen op de dag van levering. Gepersonaliseerde / aangepaste producten zijn een uitzondering. U kunt het product, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo origineel mogelijke staat en onbeschadigd in een zo origineel mogelijke verpakking retourneren. Als het geretourneerde product verwijtbare schade vertoont, wordt dit redelijkerwijs in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.