Priggo Kortingscode & Korting - 35% Korting Oktober 2022

Ontvang exclusieve Priggo Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2022

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 35% onder het Priggo 'Sale'. De Priggo Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Priggo 'Sale'. Ledere keer als jij een Priggo Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Priggo Actiecode.

Meer
 • Alle 6
 • Codes 1
 • Aanbiedingen 5

Priggo veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

 • Hoe gebruik ik mijn Priggo kortingscode online?

  Om Priggo Kortingscode te gebruiken, moet u eerst de gewenste producten in de Priggo Shopping Bag doen voordat u verder gaat met afrekenen. Na het invullen van de door priggo.nl gevraagde persoonlijke informatie, is het eenvoudig om te scannen naar een invoerveld met de tekst " Priggo Kortingscode" of iets dergelijks naast de betaalknop. Dit is waar uw Priggo Promotiecode moet worden ingevoerd. Eindelijk, als er een "Toepassen"-knop naast het veld bij priggo.nl staat, vergeet dan niet erop te klikken.
 • Kan ik de kortingscodes van Priggo combineren?

  Over het algemeen kan Priggo Kortingscode niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties, aanbiedingen of kortingen. Als uw bestelling meerdere acties of kortingen heeft, gebruiken ze degene met de grootste korting. Voor gebruik vindt u de voorwaarden met betrekking tot het gebruik van Priggo Promotiecode onderaan de e-mail of in de Priggo Actiecode.
 • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Priggo?

  Natuurlijk kan je dat! Priggo bedankt iedereen die zijn producten kiest en koopt, en daarom biedt Priggo ook speciale kortingen voor nieuwe klanten. In de online winkel ontvang je kortingscodes van Priggo nadat je je hebt aangemeld voor hun nieuwsbrief voor het eerste-bestellingsproduct. Alleen als je sommige goederen van Priggo voor de eerste keer koopt, kun je de kans grijpen om de Priggo Kortingscode te gebruiken en er is altijd geen bepaald totaalbedrag voor de bestelling bij priggo.nl.
 • Heeft Priggo werkende kortingscodes?

  Ja. Priggo biedt klanten kortingscodes die van toepassing zijn op veel goederen op haar officiële website. Om de gewenste Priggo Actiecode te vinden, logt u in op Kortingencodes.com en voert u de Priggo in de zoekbalk op de startpagina in en kiest u de Priggo Promotiecode die geschikt is voor uw aankoopbehoefte bij Priggo!

Misschien Vind Je Deze Soortgelijke Kortingsbonnen Ook Leuk

Met de Priggo kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

AFKOELPERIODE & RETOUR Niet tevreden met uw bestelling? Als consument kunt u het contract zonder opgave van redenen binnen 14 dagen beëindigen. De herroepingstermijn vervalt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in bezit neemt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of bij voorkeur per e-mail [email protected]) op de hoogte brengen om het contract te annuleren. U kunt het retourformulier voor annulering gebruiken om het retourformulier te downloaden, maar u bent niet verplicht dit te doen. Het herroepingsrecht is het consumentenrecht. Dit betekent dat zakelijke aankopen niet kunnen worden geretourneerd onder het herroepingsrecht. Als een bestelling is geplaatst waarvoor een bedrijfsnaam is ingevoerd, vervalt het herroepingsrecht. RETOURKOSTEN & TERUGBETALING De retour van de bestelling is voor uw eigen account. Priggo vergoedt de heenreis, maar niet de terugreis. Met andere woorden, het volledige orderbedrag wordt terugbetaald. De kosten voor het retourneren van de goederen - Zelf meenemen is GRATIS - Ophaalservice € 50. Restitutie Restitutie Restitutie Vindt altijd plaats met behulp van dezelfde betaalmethode als die waarmee de bestelling is betaald. Afhankelijk van de verwerkingstijd zal priggo het orderbedrag direct na verwerking van de retour terugbetalen. Als u uw bestelling vooraf hebt betaald met iDEAL, ontvangt u het orderbedrag binnen 2 dagen na verwerking van de retour en uiterlijk 14 dagen na de retourmelding.

Misschien ben je geïnteresseerd