Home Alle categorieën Pixmania Kortingscodes

Pixmania Kortingscode

Ontvang exclusieve Pixmania Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Pixmania. Door zo'n Pixmania Actiecode te verzilveren kun je meestal 60% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Pixmania Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Pixmania Kortingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 4
  • Codes 2
  • Deals 2
  • Gratis verzending 0

Met de Pixmania kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Maak een account aan in Pixmania zoals hieronder: Om een ​​account aan te maken, klikt u op het pictogram 'Mijn account' rechtsboven op de pagina. Klik vervolgens op 'Mijn account maken'. Voer uw naam en voornaam in, een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Klik vervolgens op 'Ik maak mijn account' om uw registratie te voltooien. U ontvangt vervolgens een e-mail van Pixmania om uw nieuwe account te bevestigen.
U kunt het afleveradres wijzigen nadat u de bestelling van Pixmania hebt gevalideerd: zolang de bestelling niet is bevestigd, kunt u het afleveradres aanpassen in 'Mijn account'. Als de bestelling al is bevestigd, moet u rechtstreeks contact opnemen met de handelaar om het afleveradres te wijzigen. Ga hiervoor naar het gedeelte 'Afleveradres wijzigen' van het contactformulier dat u vindt in 'Mijn account'.
U kunt een bestelling annuleren in Pixmania: u kunt uw bestelling annuleren zolang uw bestelling zich nog niet in het verzendproces bevindt. 1.Klik op 'Mijn account' rechtsboven op de pagina en log in. 2.Klik op 'Mijn bestellingen' aan de linkerkant. 3.Klik op 'Detail bekijken' rechts van de bestelling die u wilt annuleren. 4.Klik op 'Mijn bestelling annuleren' in het vak 'Bestelling volgen'. 5. U ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer uw bestelling is geannuleerd. Als u hulp nodig heeft bij het annuleren van uw bestelling: ga naar het gedeelte 'Mijn bestelling annuleren' om via het contactformulier contact op te nemen met de verkoper.