Home Alle categorieën Oxxio Kortingscodes

Oxxio Kortingscode

Ontvang exclusieve Oxxio Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juli 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Oxxio. Door zo'n Oxxio Korting te verzilveren kun je meestal 100% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Oxxio Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Oxxio Promotiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 5
  • Deals 45
  • Gratis verzending 0

Met de Oxxio kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

IS DE KRACHT OXXIO GROEN?
De Oxxio-elektriciteit is 100% ecologisch en dat is vanzelfsprekend voor u! Sinds 2016 hebben alle Oxxio-klanten in verschillende Europese landen Europese windenergie van windturbines geproduceerd. Op deze manier dragen ze ook bij aan de missie van de Eneco Groep waartoe we behoren. Wat is deze missie? Duurzame energie van iedereen.
HOE WERKT MIJN SCHAKELAAR VOOR OXXIO?
Er is een snelle overdracht aan Oxxio gemaakt. Bekijk de onderstaande stappen bij het overschakelen naar Oxxio:
Na registratie ontvangt u direct een bevestiging in uw mailbox. U kunt onmiddellijk uw eigen Oxxio-account maken. Hier kun je je registratie volgen en precies zien wat er gebeurt. Twee dagen na uw registratie ontvangt u de e-mail met uw leveringscontract en links naar alle belangrijke voorwaarden. Uw leveringscontract omvat ook het bedrag van de vergoeding en de datum waarop Oxxio energie levert. Oxxio kondigt de overeenkomst aan met zijn voormalige energieleverancier. Een dag voor de start van de stroomvoorziening wordt u gevraagd om uw meterstanden online te verzenden. Als u een intelligente meter heeft, hoeft u niets te doen. Het kost gewoonlijk 6 weken en maximaal 3 maanden om Oxxio-energie te krijgen. En ondertussen heb je natuurlijk geen moment van energie!
WAAR KAN IK DE VOORWAARDEN VINDEN?
U kunt alle algemene voorwaarden van Oxxio's speciale aanbieding op haar website vinden.