Home Alle categorieën Omoda Kortingscodes

Omoda Kortingscode

Ontvang exclusieve Omoda Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 70% onder het Omoda 'Sale'. De Omoda Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Omoda 'Sale'. Ledere keer als jij een Omoda Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Omoda Promotiecode.

  • Alle 18
  • Codes 7
  • Deals 11
  • Gratis verzending 3

Met de Omoda kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

HOE KAN IK MIJN PRODUCT RETOURNEREN?
Met het ongedragen artikel in de originele verpakking (je kunt natuurlijk wel passen) kun je naar een van de omonda-winkels gaan om het artikel te retourneren of om te ruilen. U ontvangt het bedrag terug op de manier waarop u hebt betaald. Dit geldt ook voor verkoopartikelen.
HOE LANG HEEFT EEN RESTITUTIE NA HET VERWERKEN VAN MIJN RETOURVERZENDING?
Zodra wij het artikel hebben ontvangen en het is verwerkt, staat het bedrag op de rekening waarmee u binnen 3 werkdagen heeft betaald. Als u uw creditcard terugbetaalt, wordt het bedrag teruggeboekt. U vindt het bedrag op het maandoverzicht van uw creditcard. Als u (gedeeltelijk) met een cadeaubon heeft betaald, wordt het bedrag teruggestort.
WAAR KAN IK EEN OVERZICHT VAN MIJN GEREDDE KREDIETEN VINDEN?
U vindt altijd een up-to-date overzicht in uw Club Omoda-account. Naast het aantal credits, vindt u hier ook uw profielinformatie, een overzicht van al uw aankopen.
WAT IS MIJN GARANTIEPERIODE?
U ontvangt de wettelijke garantie op al uw aankopen. Er is geen vaste termijn verbonden aan de wettelijke garantie, omdat deze per product verschilt. Dat betekent dat een product moet voldoen aan wat u als consument redelijkerwijs van het product mag verwachten. Als dit niet het geval is, neemt u contact op met de klantenservice of bezoekt u een winkel bij u in de buurt.