Home Alle categorieën Man And Shaving Kortingscodes

Man And Shaving Kortingscode

Ontvang exclusieve Man And Shaving Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Man And Shaving. Door zo'n Man And Shaving Actiecode te verzilveren kun je meestal 20% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Man And Shaving Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Man And Shaving Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 8
  • Deals 42
  • Gratis verzending 2

Met de Man And Shaving kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Met Man and Shaving wordt de huidige voorraadstatus voor elk product weergegeven. Als een product niet op voorraad is, moet u rekening houden met langere levertijden. Alle prijzen die bij de producten worden genoemd zijn in euro's, inclusief btw en exclusief verzend- en betalingskosten per creditcard, Paypal en AfterPay. Voor avondleveringen is altijd een kleine bijdrage van € 1,75 vereist. Als u online bestelt en de bestelling ophaalt in onze showroom / winkel, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. In het geval van betalingen met een creditcard, Paypal en AfterPay, moet u rekening houden met extra betalingskosten. U kunt via iDEAL betalen aan Manandshaving.nl/be. IDEAL is de eenvoudigste en meest betrouwbare manier van betalen. Bestel nu en betaal pas na ontvangst van uw bestelling is mogelijk op Manandshaving.nl/be. Manandshaving.nl/nader geregeld via AfterPay. Op Manandshaving.nl/be kunt u ook betalen met uw creditcards van American Express, Mastercard en VISA.
U kunt een artikel binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retourneren. Na uw terugkeer per telefoon of uw schriftelijke opmerkingen heeft u 14 dagen om het artikel terug te sturen. Het is belangrijk dat het product altijd in de originele verpakking staat, ongeopend en ongeopend, voor zover mogelijk. Als u geen product of bestelling retourneert in overeenstemming met onze instructies voor retourneren, kunnen we de vergoeding van het terugbetaalbare bedrag aftrekken. Het totale bedrag van de aankoop, inclusief de (standaard) verzendkosten voor de retourzending, wordt zo snel mogelijk, maar niet later dan 14 dagen, terugbetaald. We kunnen wachten met een teruggave dat we de goederen hebben ontvangen of dat u hebt aangetoond dat u de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.