Home Alle categorieën Majstra Kortingscodes

Majstra Kortingscode

Ontvang exclusieve Majstra Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Majstra. Door zo'n Majstra Korting te verzilveren kun je meestal 65% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Majstra Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Majstra Promotiecode bovenaan deze pagina.

  • Alle 44
  • Codes 1
  • Deals 43
  • Gratis verzending 1

Met de Majstra kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Elke Majstra-tablet voor fonetiek heeft aansluitingen voor de simkaart. Als u het erin doet, ontvangt de tablet alle mobiele gegevens die bij uw simkaart worden geleverd. Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, ontvangt u het de volgende dag. We zijn dus ook beschikbaar op zaterdag. U hebt een fabrieksgarantie van twee jaar vanaf de datum van aankoop. Dit kan verschillen met gereviseerde producten. U hebt het recht om uw product 14 dagen na de aankoopdatum te retourneren. U kunt dit zonder reden doen.
Elke Majstra-smartphone is simlockvrij. U hoeft er alleen voor te zorgen dat u de SIM-kaart met het juiste formaat in de smartphone plaatst. U kunt de juiste simkaartindeling gratis aanvragen bij uw mobiele provider. Installeer de juiste app voor uw smartwatch op uw smartphone. Start beide apparaten opnieuw op en start de app op uw smartphone. U kunt de apparaten vervolgens via Bluetooth met elkaar verbinden. Bluetooth moet op beide apparaten zijn ingeschakeld. Verwijder vervolgens de app en installeer deze opnieuw.