Home Alle categorieën Maaltijdservice Kortingscodes

Maaltijdservice Kortingscode

Ontvang exclusieve Maaltijdservice Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Juni 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Maaltijdservice. Door zo'n Maaltijdservice Actiecode te verzilveren kun je meestal 20% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Maaltijdservice Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Maaltijdservice Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 36
  • Codes 5
  • Deals 31
  • Gratis verzending 1

Met de Maaltijdservice kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Onze maaltijden worden vooraf bereid en kant-en-klaar bij u afgeleverd. De maaltijden zijn 12 dagen houdbaar en moeten worden bewaard bij een temperatuur van maximaal 7 graden Celsius. De maaltijden worden geleverd in een hittebestendige verpakking die geschikt is voor uw magnetron. We gebruiken verse ingrediënten voor uw maaltijd. De informatie die u verstrekt is altijd veilig en vertrouwelijk.
Om uw maaltijd te bestellen, kunt u uw account aanmaken. U kunt in slechts 4 eenvoudige stappen een gezonde gekoelde maaltijd bestellen. U kunt uw product bestellen door het aan uw winkelwagen toe te voegen, de vereiste informatie in te voeren en de betaalmethode te kiezen bij het afrekenen. U kunt betalen met iDeal en Strippenkaart. De verzendkosten bedragen € 4,50. Uw bestelling wordt geleverd tussen 08.00 en 13.00 uur. op de door u gekozen dag.
Wij leveren door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. U kunt ook telefonisch uw bestelling plaatsen, per e-mail is ook een mogelijkheid. U kunt uw bestelling annuleren tot één werkdag vóór levering. Deze wijziging moet vóór 11.00 uur per e-mail aan onze klantenservice worden gemeld: [email protected]