Home Alle categorieën Loavies Kortingscodes

Loavies Kortingscode

Ontvang exclusieve Loavies Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Loavies. Door zo'n Loavies Actiecode te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Loavies Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Loavies Korting bovenaan deze pagina.

  • Alle 26
  • Codes 7
  • Deals 19
  • Gratis verzending 0

Met de Loavies kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Met Loavies kunt u uw bestellingen betalen met Maestro, Mastercard, VISA, American Express en PayPal. Alle betalingen op onze webshop zijn veilig, gemakkelijk en gemakkelijk. Nadat een bestelling is geplaatst, proberen we deze zo snel mogelijk voor u te bezorgen. Daarom is het niet mogelijk om uw bestelling te wijzigen.
Loavies heeft UPS als verzendpartner, wat een van de meest betrouwbare en handige bezorgopties is. De bestellingen die we van Europese landen ontvangen, duren 2-7 werkdagen om op uw adres te worden afgeleverd. De bestellingen die moeten worden afgeleverd in Australië, Rusland, Canada en de VS kunnen echter tot 14 werkdagen duren. De bestellingen uit Nederland en België worden geleverd op de volgende dag dat de bestelling is geplaatst en de betaling is bevestigd. U kunt altijd de producten traceren die u bij Loavies hebt besteld. Onze klanten hebben de mogelijkheid om levering aan te vragen op een ander adres dan hun factuuradres. Als u niet thuis bent, kan het bezorgbedrijf het pakket achterlaten bij een buurman of het op een ander moment opnieuw proberen. Het is ook mogelijk dat het pakket beschikbaar is op een afhaallocatie. De bezorgkosten variëren van € 4,99 tot € 19,99 afhankelijk van uw land.
Als u het product om welke reden dan ook niet leuk vindt, kunt u deze producten altijd retourneren aan Loavies. Een dergelijke retourzending moet binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons worden gemeld en de producten moeten ongedragen zijn en de bijgevoegde tags mogen niet worden verwijderd. Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, kan de terugbetaling van de aankoopprijs worden geweigerd.