Home Alle categorieën Leukebril Kortingscodes

Leukebril Kortingscode

Ontvang exclusieve Leukebril Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Leukebril. Door zo'n Leukebril Actiecode te verzilveren kun je meestal 50% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Leukebril Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Leukebril Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 27
  • Codes 5
  • Deals 22
  • Gratis verzending 3

Met de Leukebril kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bezorgtijden van Leukebril: Leukebril verzendt uw bestelling binnen 24 uur na betaling naar uw opgegeven bezorgadres tijdens werkdagen. U kunt uw pakket met 1-2 werkdagen thuis verwachten. Als u de betaalmethode \'vooruitbetaling\' kiest, is de levertijd langer dan wanneer u kiest voor een Ideal-betaling. Uw bestelling wordt verzonden via GLS. De levertijden van GLS zijn hierop van toepassing. Als u het pakket niet kunt accepteren, ontvangt u een e-mail via GLS met een voorstel voor een nieuwe levertijd. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.
Retourmethode van Leukebril uit Nederland: 1.Klik hier voor het retourformulier, print het uit en vul het in (zo volledig mogelijk). 2.Vraag een retouretiket aan via [email protected] (gratis) met vermelding van uw bestelnummer. Houd er rekening mee dat u per bestelling een eenmalig retourlabel ontvangt op het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. 3.Als u ervoor kiest het pakket op een andere manier te verzenden, zijn de kosten voor uw eigen rekening. 4.Pak de doos met alle goederen en accessoires in de originele verpakking (en) en het ingevulde retourformulier en breng het naar de dichtstbijzijnde GLS-pakketwinkel> klik hier voor een pakketwinkel bij u in de buurt.