Home Alle categorieën koopeenkoe Kortingscodes

koopeenkoe Kortingscode

Ontvang exclusieve koopeenkoe Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 15% onder het koopeenkoe 'Sale'. De koopeenkoe Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de koopeenkoe 'Sale'. Ledere keer als jij een koopeenkoe Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste koopeenkoe Kortingsbonnen.

  • Alle 29
  • Codes 28
  • Deals 1
  • Gratis verzending 0

Met de koopeenkoe kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij Koopeenkoe.nl wordt een koe door u gekocht in combinatie met anderen. De koe wordt alleen bij de boer verzameld en geslacht wanneer de koe voor 100% wordt verkocht. Het duurt ongeveer vier dagen vanaf bestelling tot verzending. Dit komt omdat de koe eerst volledig moet worden aangeboden. Het vlees wordt minimaal 3 dagen gerijpt, in delen gesneden, vacuüm verpakt en gekoeld verzonden. Koopeenkoe.nl levert met een aanbieder die op koelwagens werkt en het programma wordt nieuw bij u afgeleverd. Dit op: wordt door ons gedaan
1-donderdag tussen 17:00 en 22:00 2 Vrijdag tussen acht uur en zes uur
3-vrijdag tussen 17.00 uur en 22.00 uur 4 zaterdag tussen acht uur en twee uur
Als u niet thuis bent, proberen we vervolgens het pakket van u naar de vrienden te vervoeren. Als dat niet lukt, nemen we het pakket opnieuw mee. Het vleesaanbod wordt gekoeld bewaard om ervoor te zorgen dat we de volgende ochtend opnieuw kunnen proberen het aan u te leveren.
De organisatie wil er zeker van zijn dat de aangeboden betalingsopties veilig en veilig zijn en om deze reden heeft het ervoor gezorgd dat deze betalingsopties worden erkend voor hun beveiligingsvoorwaarden. De betalingsopties die door de organisatie worden erkend, zijn perfect, Master Card, VISA en American Express.