Home Alle categorieën Koffiediscounter Kortingscodes

Koffiediscounter Kortingscode

Ontvang exclusieve Koffiediscounter Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Augustus 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Koffiediscounter. Door zo'n Koffiediscounter Kortingscode te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Koffiediscounter Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Koffiediscounter Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 5
  • Codes 0
  • Deals 5
  • Gratis verzending 0

Met de Koffiediscounter kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

IK WIL MIJN BESTELLING EN MIJN GELD TERUG TERUG TE KEREN. IS DAT NOG MOGELIJK?
Bij Koffiediscounter, als u gebruik wilt maken van het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen, moet u de overeenkomst annuleren. Dit betekent dat u verplicht bent om het product te retourneren en dat u een claim tegen het bedrijf krijgt. U kunt deze claim ter verificatie indienen bij de beheerder en uiteindelijk krijgt u uw geld terug.
WAT ALS IK EEN BESTELLING HEB GEPLAATST MAAR DIE NOG NIET HEBT ONTVANGEN?
Als je een bestelling hebt geplaatst via een van de webshops van Koffiediscounter, maar je hebt de bestelling nog niet ontvangen, dan wordt je bestelling (hoogst waarschijnlijk) niet meer geleverd. Als je al hebt betaald, heb je een claim op Koffiediscounter. U bent dan een onbeveiligde schuldeiser en u kunt uw claim kenbaar maken aan de vereffenaar.
WAT ZIJN DE BETALINGSOPTIES?
Op de productpagina ziet u altijd de prijs van een artikel, inclusief btw. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. U kunt dan het BTW-bedrag op de factuur vinden. Maar hoe kunt u dat bedrag bij ons betalen? Er zijn 10 verschillende manieren: Ideaal, Overboeking, Creditcard, Pins in de winkel en Pins bij de bezorger (€ 9,95 extra), PayPal, Bancontact MisterCash (gratis), Fietsplan / WKR-bemiddelaar, Achteraf betalen en Verzekeringen betalen.