Home Alle categorieën Kobo Kortingscodes

Kobo Kortingscode

Ontvang exclusieve Kobo Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Kobo. Door zo'n Kobo Kortingsbonnen te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Kobo Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Kobo Coupon bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 4
  • Deals 46
  • Gratis verzending 0

Met de Kobo kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Hoe werkt affiliate marketing op Kobo? Nadat u zich bij ons Affiliate-programma hebt aangemeld, kunt u een unieke verwijzingslink genereren om op uw webpagina's te implementeren. U wordt betaald voor elke aankoop door binnen 14 dagen op de verwijzingslink te klikken. Hoe lang duurt het om te beginnen? Als je eenmaal bent goedgekeurd voor het programma, kun je meteen aan de slag! Het goedkeuringsproces duurt 1-2 weken nadat u zich heeft aangemeld.
Is er een limiet op de hoeveelheid commissie die ik kan doen op Kobo? Er zijn geen grenzen aan hoeveel commissie u kunt maken! Moet ik betalen om aan het programma deel te nemen? Nee, het is helemaal gratis om een ​​partner te worden. Welke soorten partners maken deel uit van uw programma? We hebben verschillende partners in ons programma. Ze omvatten sociale beïnvloeders, auteurs, uitgevers, bloggers, evenals cashback-, winkel- en couponwebsites.
Publiceer uw eBoek in een paar korte stappen. Maak gewoon een Kobo Writing Life-account aan, upload je manuscript en stel de prijs in. We voegen het binnen 72 uur toe aan de Kobo-catalogus en houden het daar zo lang als je wilt.