Home Alle categorieën Knuffeldierenwinkel Kortingscodes

Knuffeldierenwinkel Kortingscode

Ontvang exclusieve Knuffeldierenwinkel Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 40% onder het Knuffeldierenwinkel 'Sale'. De Knuffeldierenwinkel Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Knuffeldierenwinkel 'Sale'. Ledere keer als jij een Knuffeldierenwinkel Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Knuffeldierenwinkel Actiecode.

  • Alle 3
  • Codes 0
  • Deals 3
  • Gratis verzending 0

Met de Knuffeldierenwinkel kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

In Knuffeldieren winkel u plaatst de bestelling op de Bestel status pagina van knuffeldieren winkel. Een e-mail wordt ontvangen wanneer uw bestelling is verpakt en verzonden met een track en Trace code. Als u uw pakket wilt volgen of het afleverpunt of de tijd wilt wijzigen, moet u het toevoegen aan de gratis PostNL-app. De levertijd is meestal één werkdag en als er een vertraging is, wordt de verwachte extra doorlooptijd in het artikel aangegeven. Wanneer er een vertraging is opgetreden, vindt u de huidige status van uw bestelling op de pagina Bestelstatus. Daar ziet u de details en trackingcode als deze beschikbaar is. Als de verwachte leverdatum onduidelijk is, neem dan altijd contact op met onze klantenservice.
Als u niet tevreden bent met een artikel, dan geeft knuffeldieren winkel u 30 dagen om een artikel terug te sturen, te bekijken en te controleren op gebreken. U registreert uw retour ook binnen 14 dagen na ontvangst en in de komende 14 dagen dient u de producten terug te sturen om ervoor te zorgen dat het product compleet en onbeschadigd is. Als de producten beschadigd zijn, kunnen we een deel van uw vergoeding voor de schade in rekening brengen. Als u wilt doorgaan met een terugkeer, lees dan de onderstaande instructies voor het terugsturen. Als u een andere maat, kleur of alternatief wenst te ontvangen, raden wij u aan een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling te retourneren. De uitwisseling van artikelen is niet mogelijk. Hoe dan ook, als je een verkeerd artikel hebt ontvangen dat je niet bestelt, zullen we het zo snel mogelijk oplossen, we willen graag een e-mail ontvangen met je bestelnummer en een beschrijving van het probleem binnen 30 dagen.
U betaalt met betaalmethodes via bankoverschrijving, Ideal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, DirectEbanking/Sofortüberweisung, onder rembours of op rekening voor bedrijven.