Home Alle categorieën Kinepolis Kortingscodes

Kinepolis Kortingscode

Ontvang exclusieve Kinepolis Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 15% onder het Kinepolis 'Sale'. De Kinepolis Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Kinepolis 'Sale'. Ledere keer als jij een Kinepolis Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Kinepolis Kortingsbonnen.

  • Alle 9
  • Codes 1
  • Deals 8
  • Gratis verzending 0

Met de Kinepolis kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij Kinepolis kunt u vouchers inwisselen voor elk filmticket voor een film binnen de programmering van uw keuze. Indien van toepassing, besteedt u onmiddellijk een aantal toeslagen bij de aankoop van uw ticket. Geen vouchers, gratis tickets of misschien kortingskaarten worden herkend voor evenementen of misschien speciale uitvoeringen, behalve indien expliciet gemeld.
Het afdrukken van uw online tickets is mogelijk niet nodig. Voordat u naar de bioscoop gaat, kunt u kiezen uit de volgende opties:
1) Toon uw internetkaartjes op de smartphone van u bij de kaartcontrole of misschien bij het afrekenen: zorg ervoor dat de streepjescode zichtbaar is in het verband van uw aankoopbevestiging. Ga direct naar het ticketbeheer, bezit de barcode die gescand is, pak de tickets van jou en ga ook verder naar de hal.
Om de smartphone van jou te gebruiken, moet je de barcode downloaden in de verbinding van je orderbevestiging op de smartphone van jou en ervoor zorgen dat de helderheid van het beeldscherm zo groot mogelijk is. De barcode moet volledig zichtbaar zijn en moet een schaal hebben van meer dan 1,5 cm en maximaal 8 cm op het scherm van jou. Dit werkt alleen voor schermen met minimaal 140x200 pixels en een contrast met minimaal 20%.
2) Toon uw afgedrukte aankoopbevestiging, die u eerder voor thuis hebt afgedrukt, in de ticket-test of kassa. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met het ticket van jou op het door Kinepolis gedocumenteerde e-mailadres. Druk op de printschakelaar om de tickets van jou af te drukken. Met dit specifieke ticket kunt u rechtstreeks naar de ticketcontrole gaan. Vergeet niet om het kaartje van u altijd bij de hand te houden voor waarschijnlijke kaartcontrole. "