Kathmandu Kortingscode & Kortingsbonnen - 39% Korting Oktober 2023

Ontvang exclusieve Kathmandu Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2023

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 39% onder het Kathmandu 'Sale'. De Kathmandu Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Kathmandu 'Sale'. Ledere keer als jij een Kathmandu Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Kathmandu Actiecode.

Meer
 • Alle (3)
 • Aanbiedingen (3)

Probeer alle Kathmandu-codes bij het afrekenen met één klik.

Coupert vindt automatisch elke beschikbare code en past deze toe, helemaal gratis.

Toon code
Geverifieerd
 • KORTING

  Abonneer u op e-mails van Kathmandu voor bijgewerkte aanbiedingen

  Eindigt op 08-10-23
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Bespaar tot 39% korting en gratis verzending bij Kathmandu van Ebay

  Eindigt op 25-10-23
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Tot 10% korting op Kathmandu producten + gratis retourneren op eBay

  Eindigt op 21-10-23
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Acties en discounts op Kathmandu van deze week

  Eindigt op 01-09-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  De korting van deze week bij Kathmandu, Grijp je kans

  Eindigt op 27-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Wel tot 20% korting bij Kathmandu op het aanbod

  Eindigt op 26-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • KORTING

  Wel tot 15% voordeel in Kathmandu op het sortiment

  Eindigt op 23-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • 15% KORTING

  Wekelijks gratis discounts tot mogelijk wel 15% discount op Kathmandu op diverse artikelen

  Eindigt op 15-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE
 • 35% KORTING

  Wekelijks nieuwe promoties tot soms wel 35% discount op Kathmandu op diverse artikelen

  Eindigt op 11-08-22
  Bekijk actie
  ACTIE

Kathmandu veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het winkelen

 • Hoe gebruik ik mijn Kathmandu kortingscode online?

  Kathmandu kan u een extra korting aanbieden voor uw aankopen, hier kunt u zien hoe u deze kunt verzilveren: kopieer eerst uw Kathmandu Kortingscode en begin zoals gewoonlijk op de website te winkelen. Nadat u klaar bent met winkelen en naar de afrekenpagina gaat, scant u naar het vakje met de kortingscode en plakt u de Kathmandu Kortingsbonnen die u eerder hebt gekopieerd. Vergeet niet te bevestigen of de totale prijs van uw Kathmandu-bestelling is gewijzigd voordat u definitief afrekent.
 • Kan ik de kortingscodes van Kathmandu combineren?

  Het is onmogelijk om verschillende Kathmandu Kortingscode te combineren in kathmandu.co.uk. Bovendien staat Kathmandu in principe niet toe dat Kortingsbonnen en andere kortingen samen worden gebruikt, dus je moet een goede keuze maken als je winkelt op kathmandu.co.uk en moet betalen. Daarvoor moet u natuurlijk de details van Kathmandu Actiecode of korting weten.
 • Is er een eerste bestelling korting voor een nieuwe klant van Kathmandu?

  Natuurlijk. De reden dat de eerste bestelling wordt geserveerd, is dat Kathmandu meer Kathmandu Kortingscode aan zijn klanten wil geven, vooral voor de nieuwe klanten die wat aankopen in de winkel proberen te doen. Daarom lijdt het geen twijfel dat dit een geweldige kans is voor Kathmandu om besparingen te krijgen op kathmandu.co.uk.
 • Heeft Kathmandu werkende kortingscodes?

  Ja. Er worden nu veel verschillende soorten Kathmandu Kortingscode met verschillende kortingen aangeboden op Kortingencodes.com. Om specifieker te zijn, die nuttige Kortingsbonnen kunnen worden verkregen nadat u Kortingencodes.com hebt geopend. Voer de Kathmandu in die u nodig hebt in het zoekvak en nadat u naar de nieuwe pagina bent gegaan, wordt een lijst met Kathmandu Actiecode met verschillende soorten kortingen voor u getoond. Kies gewoon degene die het meest kosteneffectief zijn en bezoek de kathmandu.co.uk om ze toe te passen!

Misschien Vind Je Deze Soortgelijke Kortingsbonnen Ook Leuk

Met de Kathmandu kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Ze bieden gratis levering binnen het VK op alle online bestellingen van meer dan £ 50. Voor alle bestellingen onder £ 50 rekenen ze een vast tarief van £ 4. Standaardlevering naar grote steden is meestal één tot drie werkdagen vanaf het moment dat uw bestelstatus is voltooid. Kathmandu Voor plattelandsgebieden kunt u twee extra werkdagen gebruiken. De meeste bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die op vrijdag of in het weekend na de middag worden geplaatst, worden pas de volgende maandag of de volgende werkdag verzonden. Als u een fout heeft gemaakt met uw adres, houdt u uw bestelnummer bij de hand en neemt u onmiddellijk telefonisch contact met ons op, omdat ze dit mogelijk in hun magazijn kunnen corrigeren voordat uw bestelling wordt verzonden. Als uw bestelling is bevestigd en de status wordt weergegeven als 'Verwerken' of 'Voltooid', kunnen ze er geen wijzigingen in aanbrengen. Ze maken het geschenk van het geven een beetje gemakkelijker deze kerst. Als je van gedachten verandert over aankopen die online of in de winkel zijn gedaan tussen 22 november en 24 december 2019, bieden ze je graag een retour tot 28 februari 2020. Om een item per post naar Kathmandu terug te sturen voor terugbetaling of omruiling, volg je de retourprocedure op uw pakbon of download het retourformulier en vul het in. Vermeld de reden voor het aanvragen van een terugbetaling of omruiling. Geef voor uitwisselingen ook de grootte en kleur van de vervangende artikelen op (uitwisselingen zijn afhankelijk van de voorraad). Kathmandu Vermeld uw creditcardgegevens niet op dit formulier of in enige correspondentie. Als uw oorspronkelijke aankoop via Ebay was gebeurd - stuur dan een retourverzoek in - zie instructies op Ebay en retourneer per post.

Misschien ben je geïnteresseerd