Home Alle categorieën Kartfabrique Kortingscodes

Kartfabrique Kortingscode

Ontvang exclusieve Kartfabrique Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - November 2020

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Kartfabrique. Door zo'n Kartfabrique Actiecode te verzilveren kun je meestal 20% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Kartfabrique Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Kartfabrique Kortingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 7
  • Codes 0
  • Deals 7
  • Gratis verzending 0
  • Black Friday

Met de Kartfabrique kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Kartfabrique verwacht u minimaal 30 minuten voor aanvang van de activiteit bij de receptie, waar we samen de definitieve details van uw boeking zullen bespreken. Na de verplichte instructie ben je klaar voor de start van je activiteit! Wil je van tevoren iets drinken? Zorg dan dat je eerder aankomt. Als u niet op tijd aanwezig bent, zodat u de instructie mist, kunnen we deelname aan de activiteit niet garanderen.
Heeft u een reservering gemaakt en wilt u het aantal deelnemers of de tijden wijzigen? Wijzig uw boeking via deze link! Als u de reservering wilt wijzigen, moet u de Kartfabrique hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen. U ontvangt van de Kartfabrique een nieuwe bevestiging van de reservering. De volgende kosten zijn van toepassing voor het wijzigen van de reservering; Voor groepen geldt maximaal 20 personen; Gratis aanpassing van de nummers is altijd mogelijk. Voor groepen van 20 personen of meer is van toepassing; tot 24 uur van tevoren kan het aantal gasten worden gewijzigd met maximaal 15% gratis. Als het aantal gasten met meer dan 15% naar beneden wordt aangepast, worden deze bijbehorende kosten op de klant verhaald.