Home Alle categorieën Karpetexpert Kortingscodes

Karpetexpert Kortingscode

Ontvang exclusieve Karpetexpert Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 40% onder het Karpetexpert 'Sale'. De Karpetexpert Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Karpetexpert 'Sale'. Ledere keer als jij een Karpetexpert Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Karpetexpert Kortingen.

  • Alle 3
  • Codes 0
  • Deals 3
  • Gratis verzending 0

Met de Karpetexpert kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Karpet24.nl levert snel en gratis binnen Nederland en België. Als u voor 17:00 uur een bestelling plaatst, ontvangt u deze de volgende werkdag. We werken met een Track & Trace-systeem, zodat u uw bestelling overal en altijd kunt volgen. Levering binnen Nederland en België is volledig GRATIS. Raak niet in paniek als u niet thuis bent. De bestuurder keert de volgende dag terug om het opnieuw te proberen. Als het niet werkt, wordt het aangeboden aan de buren van een kort verblijf, moet u contact opnemen met de bezorger voor een nieuwe tijd en datum. Garantie en schade: al onze tapijten hebben een fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar.
De fabrieksgarantie heeft geen invloed op de wettelijke rechten van u als consument. Deze wettelijke rechten waarbij het product is of moet doen wat u als consument redelijkerwijs kunt verwachten.
Als een kledingstuk bij aankoop defect is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dat kan per e-mail via telefoon + 3110-2990860
Verkeerd tapijt ontvangen: Controleer na ontvangst van het (de) tapijt (en) altijd eerst of het item het juiste tapijt is en onbeschadigd en compleet is afgeleverd. Als dit niet het geval is, kunt u dit onmiddellijk na ontvangst (bij voorkeur binnen 2 dagen) per e-mail aan ons melden.
Als u het verkeerde product heeft ontvangen, moet u ons ook per e-mail op de hoogte stellen.
Beschadigd tapijt ontvangen: Controleer na ontvangst van het kledingstuk altijd of het onbeschadigd en beschadigd is afgeleverd.