Home Alle categorieën Karo Art Kortingscodes

Karo Art Kortingscode

Ontvang exclusieve Karo Art Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Maart 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Karo Art 'Sale'. De Karo Art Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Karo Art 'Sale'. Ledere keer als jij een Karo Art Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Karo Art Actiecode.

  • Alle 50
  • Codes 6
  • Deals 44
  • Gratis verzending 0

Met de Karo Art kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij Karo-art komt het soms voor dat een bestelling tijdens het transport breekt of dat er iets anders gebeurt dat u aanspraak kunt maken op de garantie. Juridisch gezien bent u verplicht dit binnen twee maanden nadat het defect constant is geworden aan ons te melden. Als het defect binnen de garantie valt, regelen we gratis reparatie of vervanging. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn om deze levertijd te halen, zullen we u uiteraard zo snel mogelijk informeren. Voor bestellingen van meer dan € 79,00 zijn er helemaal geen verzend- en administratiekosten. Voor bestellingen van € 79,00 en lager brengen wij € 5,95 verzend- en administratiekosten in rekening.
Bij Karo-Art hebt u het recht om uw bestelling te annuleren tot 30 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden. Voordat u het product retourneert, moet u eerst het (digitale) formulier \'retourformuler\' invullen en naar ons opsturen. We hebben verschillende betalingsopties, zoals directe betaalmethoden (creditcard / betaalpas, Paypal) en indirecte methoden zoals bankoverschrijving, bankpas en rekeningsaldo, zodat u de meest comfortabele voor u kunt gebruiken.