Home Alle categorieën Kapten Son Kortingscodes

Kapten Son Kortingscode

Ontvang exclusieve Kapten Son Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 15% onder het Kapten Son 'Sale'. De Kapten Son Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Kapten Son 'Sale'. Ledere keer als jij een Kapten Son Coupon invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Kapten Son Kortingsbonnen.

  • Alle 2
  • Codes 0
  • Deals 2
  • Gratis verzending 0

Met de Kapten Son kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Welke valuta verschijnt op hun site?
Alle prijzen op Kapten Son zijn in Amerikaanse dollars. Let er bij het kopen in Canada op dat zij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele verschillen in valutawaarden of wisselkoersen die door uw bank / creditcardmaatschappij worden gebruikt. Als uw bestelling niet is verzonden, zullen ze deze annuleren en een terugbetaling uitvoeren, waarna hun annuleringskosten in mindering worden gebracht op US $ 10,00. Als uw bestelling al is verzonden, kan Kapten Son gebruik maken van hun 30-dagen retourbeleid en uw producten aan hen retourneren voor een volledige terugbetaling. Als u uw product bij een van hun retailpartners hebt gekocht, controleer dan op retouren of garantieclaims.
Producten die via hun online shop zijn besteld, kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd. Ga naar hun Return-pagina om uw retour te registreren. Kapten Son Nadat ze uw product hebben ontvangen en alle kwaliteitscontroles hebben uitgevoerd, geven ze een terugbetaling uit (op basis van de staat waarin het product werd terugbetaald; beschadigde retouren komen niet in aanmerking voor een volledige terugbetaling) voor dezelfde betaalmethode die wordt gebruikt bij de tijd van aankoop.
Is mijn product defect?
Als u denkt dat u een defect product hebt ontvangen en binnen de garantieperiode van 24 maanden bent, neem dan onmiddellijk contact met hen op via hun Contactformulier of WhatsApp en zij zullen uw defecte retour zeker verwerken. Let op: hun garantie dekt alleen fabricagefouten. Kapten Son Het dekt geen schade veroorzaakt door nalatigheid of oneigenlijk gebruik, zoals: Schade aan riemen Schade aan de batterij Waterschade / penetratie Gekrast / gebarsten / verbrijzeld kristal (horloge) of lenzen (zonnebril) Gescheurde / gesneden / ingelegde stof of leer Regelmatige slijtage Verlies of diefstal.