Home Alle categorieën Jalbum Kortingscodes

Jalbum Kortingscode

Ontvang exclusieve Jalbum Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Januari 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Jalbum. Door zo'n Jalbum Kortingscode te verzilveren kun je meestal 15% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Jalbum Promotiecode invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Jalbum Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 13
  • Codes 0
  • Deals 13
  • Gratis verzending 0

Met de Jalbum kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Om aan de website te werken, kunt u eenvoudig uw afbeeldingen op jAlbum slepen en neerzetten om een ​​nieuw album te starten. Pas de look en feel aan met jAlbum skins. Er zijn tonnen skins beschikbaar om gratis te downloaden. Als je klaar bent met het ordenen van afbeeldingen en het toevoegen van bijschriften, druk je op de knop Album maken en jAlbum maakt het album. Klik op de Sneak peek-knop of het kleine vergrootglas onder het project om het in de browser te bekijken. Verdere wijzigingen aanbrengen als u niet tevreden bent en opnieuw maken. Zodra u tevreden bent met het album, publiceert u dit naar uw jalbum.net-account of uw eigen site.
Met de jAlbum-app kunt u webfotoalbums maken vanaf elke locatie waar u een 3G-, 4G- of WiFi-verbinding kunt vinden. De standaard- en pro-licenties verlopen nooit en bevatten 12 maanden gratis updates. We hebben verschillende betalingsopties, zoals directe betaalmethoden (creditcard / betaalpas, Paypal) en indirecte methoden zoals bankoverschrijving, bankpas en rekeningsaldo, zodat u de meest comfortabele voor u kunt gebruiken.