Home Alle categorieën Intimissimi Kortingscodes

Intimissimi Kortingscode

Ontvang exclusieve Intimissimi Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - Oktober 2020

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 70% onder het Intimissimi 'Sale'. De Intimissimi Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Intimissimi 'Sale'. Ledere keer als jij een Intimissimi Kortingsbonnen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Intimissimi Actiecode.

  • Alle 50
  • Codes 7
  • Deals 43
  • Gratis verzending 4

Met de Intimissimi kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Retouren en terugbetalingen 1 Ga naar "BESTEL- EN RETOURSTATUS" of naar uw Mijn Intimissimi-pagina. 2 Vul het online retourformulier online in en selecteer "RETOURNEREN DOOR COURIER". 3 Regel de ophaaldatum met de UPS, die de producten rechtstreeks van het door u opgegeven adres ophaalt. Intimissimi vergoedt de retourkosten van uw adres naar hun magazijn in Verona. Express verzending is verzekerd voor de waarde van de goederen. 4 U krijgt een terugbetaling volgens de oorspronkelijke betaalmethode die u hebt gebruikt om uw online bestelling te plaatsen.
Hoeveel kost de bezorging?
De kosten van expreslevering zijn $ 8,00, zonder extra importkosten te betalen bij levering. Ze bieden gratis express verzending voor bestellingen van meer dan $ 75.
Wanneer ik mijn bestelling heb geplaatst, wanneer kan ik verwachten dat deze wordt verzonden?
Als u uw bestelling plaatst vóór 23:59 uur EST, wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. Als u uw bestelling EST na 23:59 uur plaatst, wordt uw bestelling binnen 48 uur verzonden. Ze informeren u dat tijdens de vakantie- en verkoopperiode uw aankoop kan worden vertraagd door verzending.
Wie bezorgt mijn bestelling?
UPS is hun koerier voor alle leveringen. In de e-mail met verzendbevestiging vindt u een link om uw pakket te volgen. U kunt uw bestelling altijd volgen op de pagina Orderstatus door op de knop "Volg bestelling" te klikken.
Kan ik de tijd en datum van levering kiezen?
Momenteel kunnen ze deze service niet aanbieden, maar ze kunnen de bestelling naar een ander adres dan het factuuradres sturen, bijvoorbeeld naar uw werkadres.
Is mijn betaling veilig?
Betalingsinformatie wordt volledig beveiligd door Comodo. Bovendien worden alle ingevoerde gegevens om uw aankoop te doen in overeenstemming met de verwerking van persoonlijke informatie en volledig behandeld in overeenstemming met de privacywetgeving voor meer informatie over hun retourbeleid. De site is ook consistent met alle besturingselementen van spam en virussen. Navigatie is volkomen veilig.