Home Alle categorieën Hoom Amsterdam Kortingscodes

Hoom Amsterdam Kortingscode

Ontvang exclusieve Hoom Amsterdam Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Op de webshop vind je de sale collectie met kortingen die oplopen tot wel 50% onder het Hoom Amsterdam 'Sale'. De Hoom Amsterdam Kortingscode kun je verzilveren voor verschillende voordelen en pak extra korting in de Hoom Amsterdam 'Sale'. Ledere keer als jij een Hoom Amsterdam Aanbiedingen invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten om nooit mis de beste Hoom Amsterdam Actiecode.

  • Alle 14
  • Codes 1
  • Deals 13
  • Gratis verzending 2

Met de Hoom Amsterdam kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Bij hoom amsterdam worden alle producten binnen enkele werkdagen aan u geleverd. Bij elke bestelling nemen wij persoonlijk contact met u op wanneer wij het product kunnen leveren. Je kunt ook per e-mail voorkeuren opgeven als je die hebt. Bestellingen van minimaal € 50, - worden gratis geleverd in Nederland, voor België geldt dat bij een minimale besteding van € 75, - voor bestellingen onder de € 50, - wij € 6,95 in rekening brengen voor verzending van Nederland en € 10,95 naar België. Uiterlijk op de laatste dag voordat de aangegeven levertijd is verstreken, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met verdere informatie over de levering.
Bij hoom amsterdam, als u meerdere artikelen bestelt, wordt uw bestelling verzonden zodra alle artikelen beschikbaar zijn. In dat geval moet u het artikel met de langste levertijd als uitgangspunt nemen. Soms is een gedeeltelijke levering ook mogelijk op aanvraag. De annulering van een bestelling is gratis zolang deze nog niet is verzonden. Als u de bestelling annuleert nadat deze naar u is verzonden, moet u het pakket bij levering weigeren. Als hoom-amsterdam al een betaling van u heeft ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen nadat wij de retourzending hebben ontvangen. De gemaakte verzendkosten worden hierop in mindering gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend door de bezorger laat bezorgen).