Home Alle categorieën Hema Kortingscodes

Hema Kortingscode

Ontvang exclusieve Hema Kortingscodes, Actiecodes en Promotiecodes - April 2021

Tijdens een sale periode is er ook vaak een kortingscode beschikbaar bij Hema. Door zo'n Hema Actiecode te verzilveren kun je meestal 70% besparen op je aankopen. Ledere keer als jij een Hema Acties invoert ontvang je korting. Houd deze pagina dus goed in de gaten, je vindt de beste Hema Aanbiedingen bovenaan deze pagina.

  • Alle 50
  • Codes 17
  • Deals 33
  • Gratis verzending 1

Met de Hema kortingscodes en actiecodes krijg je de voordeligste prijzen!

Iedereen bij HEMA delen een passie: het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Dit is ook perfect tot uiting in de essentie van het merk HEMA, een driehoek die de ideale balans tussen kwaliteit, goede design en geweldige prijzen symboliseert. Elke zijde van de driehoek is even belangrijk, en samen vormen zij een bijzondere combinatie die leidt tot een aantal unieke eigenschappen die HEMA:
Meer informatie:
In 1927 opende HEMA haar eerste winkel buiten Amsterdam en pas een jaar later waren er tien HEMA winkels in Nederland. In de jaren vijftig was HEMA de eerste franchise-organisatie in Nederland en nog steeds de grootste franchisenemer van Nederland. Uit 1958 HEMA nam het tempo van de uitbreiding en opende nieuwe winkels snel in het hele land. In 1984, HEMA opende haar eerste winkel in het buitenland, in België. Het aantal winkels is snel gegroeid en blijft groeien. Vandaag hebben we meer dan 750 winkels in negen landen, met 19.000 medewerkers meer dan zes miljoen bezoekers per week. We blijven trouw aan onze geschiedenis, perfect uitgedrukt in ons merk wezen: onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit, goed ontworpen en verkocht voor een geweldige prijs. Al onze producten worden in eigen huis ontwikkeld, zijn duurzaam en variëren van voedsel aan non-food items. Daarom, om onze producten in elk huishouden. Naast onze winkels, we hebben 24/7 online winkelen in alle landen waar wij actief zijn.